Nema jos. A ni u t-mobile se nisu znale cijene dok nije izasao
Nema jos. A ni u t-mobile se nisu znale cijene dok nije izasao
iPhone 5s 16 GB
Evo upravo narucio cetvorku preko produljenja ugovora na moj.t-mobile. Isporuka 5-7 dana. Samo sto ne ide meni nego nositelju tarifeAli biti ce se zabavno igrati s njim
iPhone 5s 16 GB
hmm. 5-7 dana... danas si narucio ?
to znaci da ja koji sam narucio prije 2 tjedna trebam dobiti jos ovaj tjedan phone.
grebem ti vraga, koristim trenutno t610 posto nemam hd2 vise. kad mi iphone dode imat cu osjecaj da sam dobio space shuttle.
Jesi isto isao preko moj.t-mobile na produzenje? Jel i tebi pisalo 5-7 dana?
iPhone 5s 16 GB
Ja sad mislim kupiti iphone 4, i imam Flex Obitelj 300 i na stranicama od t-mobilea uopce nema "produljenje ugovora".... Pa me zanima koja bi cijena bila....
nema vise flex obitelji vec tarife za obitelj
link
★★★★★
Mozes produziti na flex obitelj ako si do sada bio korisnik. Nisam ni ja htio na novu. I prije sat vremena produzio. Na flex obitelj 300
iPhone 5s 16 GB
Ako se ne varam, narudzbe su bile odgadane zato sto su cekali posiljku, ali sada je posiljka stigla pa mi nije jasno sto se ceka... Osim sto prvo moraju dobiti velike firme, dakle face, a onda mi obicni smrtnici.
Narucis preko US apple storea, napises svoju adresu i pod other stavis Croatia
iPhone 5s 16 GB
Upravo tako, napravio sam si Britanski account na iTunesima (može se otvoriti bez kreditne kartice)
Skinuo aplikaciju sa britanskog itunesa na mobitel, izabrao bumper case, upisao adresu, kao zemlju sam odabrao Veliku britaniju (pošto Hrv nema na izboru) i onda pod polje others upisao Croatia, HR
Ako ima još netko da je kupio iPhone4 u T-Mobilu između 24.9. i 30.9. još uvijek može naručiti case (u roku od 30 dana od kupnje mobitela)
Pošiljka me je koštala ravno 0kn.
Tnx, probat cu onda i ja napraviti taj britanski acconut
Ja sam kupio 24.09, ali od kud njima info kad sam ja kupio?
mislim da se ustvari gleda kada je aktiviran iphone, taj podatak imaju sigurno u svojoj bazi.
P.S. Account bez kredtne kartice aktiviraš tako da odeš u itunes aplikaciju, odlogiraš se, prebaciš hrvatsku zastavicu u doljnem desnom kutu na britansku, odeš na neku besplatnu aplikaciju i klikneš buy i onda slijediš upue za registraciju.
Zadnji uredio Harasho! : 21-10-2010 u 12:34
hvala, tako sam i napravio, tj. odabrao sam kod registracije UK kao zemlju.
Jedva nasao taj case program, u search mi ga nasao tek kad sam upisao iphone bumper.
ali sam nesto shebao, ostalo mi zemlja United Kindom, iako sam adresu i grad ostavio svoju
I sad mi neda više da promjenim, kad uđem u aplikaciju mi javi da je za ovaj iphone narudzba već provedena...
Zadnji uredio r101 : 21-10-2010 u 14:08
Jel postoji nacin na mi zvoni alarm iako mi je mob na mute?
Vec mi se par puta dogodi da slucajno stavim mob na mute i ne cuje se alarm kada bi trebao zvonit...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kad stavis na mute, stisni tipku za pojacavanje glasnoce i pojacaj
iPhone 5s 16 GB
Napravio sam tako sad cekam mail da mi jave da li je poslano. valjda ce stici nadam se da sam upisao sve kako treba. btw evo iphone 4 antena fix hehehe
★★★★★
Bookmarks