Ako je sve u jednom polju - tesko, prakticki nikako.
Filozofija Androida je da se kontakti syncaju preko Google Maila, sve ostale metode (ukljucujuci i ovaj transfer s Nokie) su polovicne i nesavrsene.
Molim pomoć ako sortiranja unosa u grupi People tj. u imeniku. Prilikom kupovine HTC-a u VIPu su mi prebacili kontakte sa stare Nokie. Sve je ispalo ok osim što su mi unosi poredani po imenu a ne po prezimenu i u svakom unosu se ne razlikuje ime i prezime posebno nego je sve upisano u istom polju. Da li netko zna kako mogu promjeniti način sortiranja po prezimenu ?
Ako je sve u jednom polju - tesko, prakticki nikako.
Filozofija Androida je da se kontakti syncaju preko Google Maila, sve ostale metode (ukljucujuci i ovaj transfer s Nokie) su polovicne i nesavrsene.
Komplicirate....
I ja sam komplicirao pa sad vidim da je u biti sve ful jednostavno....
S Nokie se prebace kontakti blututom bez problema na htc wildfire....mozes i sinhronizirati s gmailom
Nakon toga odes u People- onda menu - ... onda view.... i tu odaberes sta ce ti pokazivati u imeniku.... dali sim kontakte , google kontakte ili s telefona kontakte ....
I to je to....
Neznam kako je s Nokiom stvar, al s starog SonyEricssona K750i je sve prošlo jednostavno i elegantno
Odeš u aplikacije, pa transfer data, upališ bluetooth na drugom mobu, povežeš ih i ostalo sve ide automatski i sve je (barem meni) posloženo kako je i bilo u starom imeniku.......
U HTCSyncu nikako nemogu otvoriti PEOPLE
Dali se to uopce synca, dali postoji mogucnost da napravim sve brojeve na kompu da ne moram na mobu i gmailu
thx
Im great in bed
I can sleep for days
Aha imao sam k750,k800,c905,xperia x10,aino i sad htc legend....editirat cu svako ime nema mi druge.....
Bookmarks