Sretni sam vlasnik Desirea sa originalnim Froyom 2.2 build 2.10.405.2 i već neko vrijeme kopam po ovom i xda forumu u potrazi za nekim odgovorima. Kako sad stvari stoje, dosta toga sam saznao, ali me neka pitanja još uvijek muče, pa bih molio za kratke i jasne odgovore na pitanja koja imam i to od onih koji to znaju iz prve ruke, dakle vlastitog iskustva. Kako želim rootati telefon i eventualno staviti drugi rom, a ne bih želio sebi napraviti problem i izgubiti puno vremena na suvišno eksperimentiranje jer istog nemam previše, molim odgovore na slijedeća pitanja:
1. za rootanje mi je dovoljan Unrevoked i usb driveri?
2. da li je neophodno napraviti full wipe prije rootanja i izmjene roma? Ako jeste, kako je najbolje napraviti backup?
3. samo rootanjem, bez izmjene roma se ne gube podatci (imenik, programi i podešenja)?
4. stavljanjem custom roma nakon rootanja se ne gube podatci?
5. najbolji rom sa sense-om za nekog ko želi nešto najsličnije stock romu, samo sa potpunom kontrolom i bez suvišnih aplikacija tipa footprints, latitude i sl. je leedroid?
6. postoji li dobar i objektivan razlog za korištenje roma bez sense interfacea i koji je najbolji?
7. kako ću znati da li je telefon zaključan?
Unaprijed zahvaljujem na odgovorima!

Bookmarks