Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 124

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    GS5 mini ; GS6E
    Operater
    T-Mobile ; Tele2
    Bodovi
    9.378
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.378, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 33,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne razumijem.
    WM6.5.x je imao sve što smo trebali i tražili od smartphonea. Kustomizacija, komunikacija sa svim i svačim, web, imenik ... sve!!! Jedini problem je bio što je WM sam po sebi ružan i pomalo nepraktičan (ali tu je recimo Sense). Sve što su oni morali napraviti za WP7 je da uzmu stare postavke i umotaju ih u novi izgled. I novo doba je započelo!
    Ali ne! Oni su morali napraviti nešto na čemu fali pola stvari koje nam u stvarnom životu trebaju i sada to prodaju kao ultimativni OS. Zamisli, sada ćeš na facebook moći ići sa samo jednim pritiskom na display, a ne 2 kao do sada, A to što nema bluetooth transfera, file managera, mass storage i SD kartica nije bitno! Ma da, tko to koristi?!
    Ali nema veze, kada WP7 dođe do svoje WP7.5.3 inačice (za koju godinu) i to će riješiti sa updateima

2. 'Hvala' kaže:

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Riddick Pregledaj post
    WM6.5.x je imao sve što smo trebali i tražili od smartphonea. Kustomizacija, komunikacija sa svim i svačim, web, imenik ... sve!!! Jedini problem je bio što je WM sam po sebi ružan i pomalo nepraktičan (ali tu je recimo Sense). Sve što su oni morali napraviti za WP7 je da uzmu stare postavke i umotaju ih u novi izgled. I novo doba je započelo!
    Ljepo rečeno (napisano) te se i slažem, s time da je meni vizualno čak i bio ljep.

= Citat = Izvorno postao Riddick Pregledaj post
    Ali ne! Oni su morali napraviti nešto na čemu fali pola stvari koje nam u stvarnom životu trebaju i sada to prodaju kao ultimativni OS. Zamisli, sada ćeš na facebook moći ići sa samo jednim pritiskom na display, a ne 2 kao do sada, A to što nema bluetooth transfera, file managera, mass storage i SD kartica nije bitno! Ma da, tko to koristi?!
    Očito ciljaju na teenagersku populaciju, odnosno one kojima su društvene mreže bit Interneta i telefonije, a kako stvari stoje to i prolazi, donosi pojedincima zaradu?
    WP7 će bite sve ne samo smartphone OS, kakvog je nekolicina nas starih usera i očekivala, nadajmo se Pro verziji koja će zadovoljiti naš ego?

Kao i to da prve Wp7 uređaje možemo uskoro očekivati u VIP-ovoj (HTC) i T-mobilovoj ponudi (LG)
    HC4L

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    GS5 mini ; GS6E
    Operater
    T-Mobile ; Tele2
    Bodovi
    9.378
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=HCSC;951982]

Očito ciljaju na teenagersku populaciju, odnosno one kojima su društvene mreže bit Interneta i telefonije, a kako stvari stoje to i prolazi, donosi pojedincima zaradu?
    WP7 će bite sve ne samo smartphone OS, kakvog je nekolicina nas starih usera i očekivala, nadajmo se Pro verziji koja će zadovoljiti naš ego?

Kad sam ja bio klinac glavna fora mi je bila prebacivati slike, glazbu i zajebancije sa jednog mobitela na drugi. A kako će to sa ovim? Na internet ne mogu ići svako malo jer nemaju novaca, a ostalo stvarno ne znam.
    Pro verzija WP7 bi bilo jako lijepo. Nešto kao Windows Home i Pro.

Toliko o SD karticama : http://www.phonearena.com/htmls/No-S...e-a_13945.html
    Zadnji uredio Riddick : 13-10-2010 u 08:56

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. transfer to phone
    By 7650 guy in forum Nokia
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 27-04-2003, 13:30
  2. SE 3G phone
    By Jamal in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 28
    Posljednji post: 08-04-2003, 23:41
  3. Samsung watch phone