Došo s tekme. Napravili smo danas ono što u zadnjih par godina nikome nije uspjelo. U gostima u Stonu pobjedili 2:0. Rastavili smo ih na proste faktore. 66 minuta i istovremeno grčevi u oba lista. Pod tuš i na pivu...![]()
nećemo tu opet počinjati raspravu...
ali čemu potreba iskazivanja nečega što jesi?
ja sam za to da onda mi organiziramo hetero paradu, mislim da bi nam baš super bilo...
a za to u beogradu, oni ne bi opet organizirali, ali je to europa uvjetovala kao jedan od uvjeta za ulazak i pregovore za uniju...
pa jel znate koliko košta preko 5000 uniformiranih policajaca, preko 700-800 policajaca u civili, koliko goriva potroše službena vozila, ...
a sad je na ulice izašla i žandarmerija...
a oni imaju dozvolu za sve i odgovaraju jedino predsjedniku...
tako da, puno para za nešto toliko bezvrijedno...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Došo s tekme. Napravili smo danas ono što u zadnjih par godina nikome nije uspjelo. U gostima u Stonu pobjedili 2:0. Rastavili smo ih na proste faktore. 66 minuta i istovremeno grčevi u oba lista. Pod tuš i na pivu...![]()
Cijeli dan pisem lektiru, da bi sada predvecer prolio caj po njoj -.-"
Uopce nemam srece ovaj vikend..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Hahaha epic failzato ja nis ne pijem ni ne jedem kad nekaj radim
odo spat i cekat JB sutra za moj iPod![]()
One day, sky went blue...
Malo zapali rubove pa reci da si htio da izgleda u dugu vremena iz kojeg je knjiga(sumnjam da čitate "Nema zemlje za starce"...)
OT: Gledam Ubuntu 10.10 i izgleda ok... Možda ga počnem koristiti kada prestanem igrati igre
Sad će ravilov napisati da ga on ima već pola godine...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja pogledala neki sick preglupi film i nije mi jasno kako to muskarcima moze biti dobro :/
I'm not allowed to upload images for signature....
ali vi morate pisat lektire?? rucno, mislim.. strasno
ali gledaj to sa druge strane, bar ces ostati budan pola noci
Ovak ti to izgleda
Pocnem citat lektiru, naletim na opis, preskacem iducih 10 str i tak sam gotov sa lektirom u roku 10 min ^^
Ili nekad C/P sa lektirica i to je to
Meni profesor ne pregledava, neg mi to kao fol moramo interpretirat na satu i tak pa onda on daje ocjene iz tih odgovora.
Nema te stvari zbog koje bi jao ostao budan do pola noci (oke, mozda da zbog JB-a kao jucer)
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Boccacio u <3
OT: Hebes lektiru kada su tu palacinke i nutella <3 <3
Ma dobro to
Nije mi bilo u interesu pobrat topa u rubriku odma na pocetku skole ^^
VecerEvo konacno da sjednem na komp
![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Ajmo ljudi trebam pomoc
Bolja polovica te tjerala da gledaš?
Da, nije nešto film... Fora je kako se na kraju isprepletu sve priče- ali općenito ni meni nije nešto.
Podsjetio me na Training day koji mi je puno bolji.
Ma, čim Denzel glumi- ne može biti loše
Usput, imamo i temu za takve stvari
OT: napisao si neke pripreme, malo učim i slušam muziku...
Cionn- eto ti kada si gore postao onu sliku...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Al ga morete nas*ati u kratko vrijeme...![]()
ja sam samo prokomentirala kak sam gledala los film.a recenzije cu dat na temi. hvala
i da, on me natjerao na to.
west gate riješen, sad chill uz somersby...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Dan ljudiEvo ja dosao iz skole
![]()
Dobio 3 iz psihologije,nije loseal sutra mi je najgori dan,sve pitaju.. :/
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
ljudi sto se tu na forumu dozvoljava "oftopičarenje" bas gledam na temama. bas i nema nekakvog reda![]()
a tema milijun
tesko se snalazim tu. uf
Bookmarks