-bome su ovaj put malo brze odgovorili na konkurenciju!
U "Hoću sve +" tarifi unutar mreže besplatni razgovori zauvijek, a prema drugima 0,39 kn. "Hoću SMS +" besplatne poruke prema svima. Uvjet je jedino nadoplata bonom od 100 kuna. Izgleda zanimljivo... Detaljnije.
-bome su ovaj put malo brze odgovorili na konkurenciju!
cek malo,to je nesto novo? nije ograniceno do 31.11. ?!
gidi jap!
I kao uvijek na pretplatnike su opet zaboravili..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
svaka im cast, bas su me odusevili, ne moram sad u t2![]()
gidi jap!
krivo!
malo bolje citaj....cijene ce biti ovdje
http://www.vipnet.hr/vipme-korisnici/cijene-poziva
samo spustaju cijene u Hocu Vip + na 0,00 kn / min (do sada bilo 9lp/min)...zijev...
obratite paznju na obracunsku jedinicu, cijenu prema drugim mrezama i uspostavu poziva....zijev..
Vidjet ćemo sutra sve crno na bijelo, ali ne vjerujem da neće biti do xx.xx datuma...
Na VIP-ovim web stranicama pise da promotivne cijene poziva na VIP-me tarifama vrijede od 17.09. do 30.11.
Dakle sve je jasno.
Zagreb, 10. listopada 2010. – Vip prepaid korisnici od sutra unutar Vip mreže mogu razgovarati besplatno, bez ikakvih ograničenja i to zauvijek! Dovoljno je samo da aktiviraju Hoću Vip+ tarifu i iskoriste pogodnosti Vip mreže koju je njemačka tvrtka za mjerenje P3 Communications nedavno ocijenila najboljom u Hrvatskoj. Nadalje, Vipme korisnici u tarifi Hoću Sve+ mogu razgovarati za 0,39 kuna po minuti prema ostalim mrežama, dok im aktivacija tarife Hoću SMS+ omogućava besplatno slanje SMS
poruke prema svim mrežama. Kako bi korisnik mogao aktivirati „plus“ tarifni model i ostvariti povoljnije pozive i poruke potrebno je kupiti bon od najmanje 100 kn.
Uz to, svi Vip korisnici od 13. listopada mogu potpuno besplatno koristiti svoju omiljenu društvenu mrežu Facebook na stranici 0.facebook.com, a Vipnet će ih i dalje nagrađivati besplatnim SMS porukama, besplatnim minutama, te mobilnim telefonima kroz svoj program vjernosti ‘Svaka obnova računa dobiva’.
Bogata Vip ponuda mobilnih i smartphone uređaja dodatan je razlog za prebacivanje svog broja u Vip mrežu. I za to se korisnici nagrađuju sa 1200 kuna na računu, kroz 24 mjeseca dok istovremeno zadržavaju svoj sadašnji broj s predbrojem.
Prema ovome gore vrijedi zauvijek. Izgleda da je počeo rat... Kartel se ipak raspada...
Ne vidim je li tih 100 kn vrijedi za svaki mjesec ili dok ne potrosis?
Opa, makli ograničenje do 30.11.Hoću sve+ jeftiniji je od tele2 knockouta
baš me zanima odgovor tele2
Dok je smiley tarifa ipak dosta bolja od hoću sms+.
Rat se definitivno zahuktao, di su sad one priče o vipovoj kvaliteti i cijenamaSad mogu biti jeftini i kvalitetni?
![]()
Zadnji uredio ojpi : 11-10-2010 u 13:15
znaci za hoce sve + se promijenilo jedino ta da je prema vipu 0 i ostaje besplatni face?
Ovo za Hocu Vip+ besplatno prema svima unutar mreže je dosta dobro, bar više ne treba onih 60kn mjesečno za opciju vip0,a 100kn se stavlja ionako, ok ponuda i iz vipa.
a hocu sms+ je isto postao neogranicen? 100kn i šišaj![]()
palac gore za vip
gidi jap!
aha nisam vidio....znaci hocu sve ostaje sve istomogli su nam barem nesto mb poklonit kad smo sve
Vrlo pohvalno iz vipa za vipme. Pretplatnici po starome nek se drže one tko im je kriv što su potpisali.
hm...da nisam bas sve nagovorio da predju kod telaca,odmah bi presao u vip i odabrao hocu sve+ tarifu.... kada bi to sada napravio,meni bi bilo skoro isto(jer je obracunska jedinica 1 minutu),ali drugi bi ispastali....
nadam se da ce telci uzvratiti udarac,pa reaktivirati onu pricalica ili kikiriki tarifu(ne sjecam se imena,ali pozivi su isto bili 0,39 ili cak 0.29kn)
sad je u HOCU SMS poruka 0.19kn po smsu a bilo je 0.29kn,jos ja gledam stanje racuna kad sam poslao poruku pa vidim ono nesto ne stima.,kad ono skuzim poruke jos jeftinije.,mislim da vip sad ima najeftinije poruke bez das e ista mora nadoplatit kao npr bonom od 100 da bi bilo 0kn,nez toga je sms 19lipa ima koja mreza jos jeftinije ili je vip najeftiniji??'
nije,kod tele2 u tarifi slike i slova su 0,15kn a u smiley tarifi besplatne...na pretplati. kod prepaida je 100kn bon uvijet
Bookmarks