je qrac.
nema bas duhana lejtli.. srezan na minimum. ubrzo nit minimuma nece bit vise.
tko je shvatio, shvatio je![]()
je qrac.
nema bas duhana lejtli.. srezan na minimum. ubrzo nit minimuma nece bit vise.
tko je shvatio, shvatio je![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Probudio sam se... Ta dosadna džukela me budi svako jutro... Ne kuzim zakaj taj cucek mora spavat bas u necijem krevetu![]()
One day, sky went blue...
jutrooooo. evo ja sad idem u shopping.
tipkamo se kasnije![]()
I'm not allowed to upload images for signature....
jutro...ja evo maloprije ustao
sada moram na ucenje,sutra me pita psihologiju,da mi je dobiti 2-3 da zavrsim sa najgorim predmetom vise![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Dobro jutro...
Jucer se cijeli dan veselim kak cu se probudit u 10.10 i 10 sec i na kraju se probudim u 11.10 -.-
Al ajd, ovoliko desetki necemo vise vidjet ^^
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Zato sam se ja probudio negdje oko osam (doduse, nije mi ni na kraj pameti bilo tolko desetki)
Sinoć bio kod frenda na moru u vikendici. Roštiljali,gledali tekmu...
Imam danas tekmu i nisam smio dozvolit scenarij od proslog vikenda. Zapio se ko kreten i na tekmi bio najgori igrač i umalo krivac za sve lose sta se desilo...![]()
Ja sam bolji.
Napravim ti rezultat od koliko hoćeš
Malo otvoriš HTML i upišeš...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nije photoshop, Paint je
Cekam rezultate Iskonove nagradnjace na twitteru, molim vas nemojte sudjelovat, ovo mi je prilika da prvi puta nes dobim (a jedna od nagrada je Narančasta Iskon loptica, samo zbog tog igram)
nevjerojatno kaj se dogada u Beogradu...
joooj da sam barem ja tam neki predsjednik ili tak nekaj...
policajcima bi dao puske u ruke i drmaj po huliganima..pa to je svjetski debilizam tamo...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
necemo igrat nist
ja napravila nekaj mexickog.al su lizali prste
idem prošvrljat teme, još se ne snalazim...
I'm not allowed to upload images for signature....
Gledam supertalent i ko budala cekam taj jailbreak :noooth:
Bookmarks