Ajme sta ste se raspisali u jedan dan! Auuuuu pola sam procito, a pola ne
A, imamo novu clanicu? Velkom tu d kafe mob'l forum!
Upravo dosao doma od stare, odma na komp, i evidencija... Uffff![]()
odoh kod frenda na sony... nisam ga odavno dobio pes-adanas je moj dan
![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Ajme sta ste se raspisali u jedan dan! Auuuuu pola sam procito, a pola ne
A, imamo novu clanicu? Velkom tu d kafe mob'l forum!
Upravo dosao doma od stare, odma na komp, i evidencija... Uffff![]()
One day, sky went blue...
Sad sam isao gledati mobitele..
Odem u jednu radnju tamo Legend 800KM (3200kn) a Hero 700KM (2800kn) preskupo... :/
Udjem u drugu HTC Hero 650KM(2600kn) skupo al takve su cijene u Sarajevu,i sad ja te pitam imaju li HTC Legend i oni kazu da nemaju. A reko kolika je bila cijena,i on meni veli 550KM(2200kn) ja velim neka zabuna i on mi ponovi i jos mi kaze da ako hocu mogu naruciti. I narucih HTC Legend ostavio podatke i sve. Mada mislim da nista od toga jer nemoguce da je tako jeftin,100%je neka zabuna. ali dvaput sam se vracao u prodavnicu...
JOJ Daj Boze!!! Oko utorka bi trebali mobiteli da im dodju a dolazi i Legend...ako bude sve po dogovoru odmah uzimam Legenda!!!
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
jutro...
chilling...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Restorao iPod i sad nece ocitat backup, sve rucno vracamlease kill me -.-':
[kurč]Izvučeno iz arhive. Prikupismo sve HTC-ove u kvartu ne bi li pokazali recesiju u državi[/kurč]
http://goo.gl/CfeW
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Prokleti iPod... Vec drugi fail za redom...
Došao s vožnje.
Lijepo vrijeme![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sutra izlazi greenpois0n, ali JBat ce samo 4gen uredjajeali ce zato izac i limera1n koje ce JBat SVE uredjaje! U ponedeljek!
![]()
Ovom?
A, onda ok![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Yep, di si ga samo uslikao :O
OT: Mrzim kada me mobitel ne slusa... Sad moram novi trazit..
hint
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Uff namucio sam se sa ovim tipkanjem
Sada corka, nemrem vise gledat...![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jebemumater
: opet kaslje:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks