Vidi vidi, nije losa aplikacija... Aj nek neko metne ak najde, moglo bi mi bome i posluziti :hihi:
Ima neka aplikacija s receptima za jela, tipa ona 20 min. meals od Jamie Olivera, ali da je na hrvatskom jeziku?
Vidi vidi, nije losa aplikacija... Aj nek neko metne ak najde, moglo bi mi bome i posluziti :hihi:
One day, sky went blue...
Dakle ovako, imam video snimljen kamerom, konvertiran i prebacen u iTunse, te u iPhone... Ali odatle ne ide nikuda, naime Apple dozvoljava slanje (mailom) samo onih filmica koji su snimljeni iPhoneom i nalaze se u camera roll...
Zna li netko za DOBRU app koje rjesava slicne probleme???
Da sto je najvaznije: za ne JBane uredjaje... App cu kupiti, ali ne bih zelio kupiti 5 app prije nego nadjem dobru...
EDIT: Hvala EagleONE, nasao sam je, ali se zove qik video camera pro, medjutim za eksport mi je sve jasno, ali me zanima ako vec imas taj program, da li s njim mozes mailati video zapis koji stoji u iPod aplikaciji, a prtebacen je iz iTunesa... Mozes li provjeriti ako imas app....?
Zadnji uredio Baskervill : 04-10-2010 u 17:54
qik video pro - snima kvalitetniji video od original aplikacije i moze se exportirati normalno....ali dali ima u app store neznam pogledaj![]()
Dakle ovako: danas instalirao qik video camera pro...
1. ne mogu s tom app napraviti ono sto sam pitao (EagleONE vjerojatno nije dobro procitao moje pitanje)
2. video koji snima je vidljivo losiji od originalne aplikacije
3. slike koje snima su vidljivo losije od originalne aplikacije
4. jedina prednost je ta sto se s qik video pro moze obraditi video kroz predefinirane filtere
Postoji li aplikacija kad mi telefon (3GS) zazvono da ga okrenem naopako i da prestane zvonit...
hmm neznam jel to ista aplikacija jer kod moje nemozes uopce slikati, kvaliteta je sigurno puno bolja, mozes video exportirati u camera roll,mozes ga mailati,postati na face i slicno...e sad ima i opcija wifi acces mislim da onda mozes prebacivati na komp preko njega ali neznam dali se moze sa itunesa na mob...nisam sad doma...
Trebala bih navigon, imam JB 3.1.3. iphone...kako da instaliram tu navigaciju?
isto kao i svaki drugi program/igru
Code:http://hotfile.com/dl/54219674/7554a3e/NMN_Eastern_Europe_1.6.0.part1.rar.html http://hotfile.com/dl/54224828/bec6a2b/NMN_Eastern_Europe_1.6.0.part2.rar.html http://hotfile.com/dl/54229171/4a27a5f/NMN_Eastern_Europe_1.6.0.part3.rar.html
iPhone 5s 16 GB
izet please....
ima neka aplikacija da spojis komp i iphone i da na iphoneu recimo vidis sve albume iz foldera na kompu sta imas i da pokreces sa iphoneom da svira...znaci ne da iphoneom pokreces recimo kursor nego bas da vidis na iphoneu sadrzaj foldera
Evo iZeta, no moram reći da meni na iPhone4 sa OS 4.1 program ne radi (ugasi se nakon 1 sekunde)ne radi
Download:iZet
P.S. ako netko zna radi li original kupljena na iPhonu 4 neka nas obavijesti... ($0,99 stvarno nije puno)
Zadnji uredio Harasho! : 19-10-2010 u 16:10
Neznam, na stanici s koje sam skinuo link piše da je iOS4 tested...![]()
pozzzz!
jel ima neka aplikacija koju bi mogao koristiti na mailu koja ima funkciju tipa na pc-u ctrl+f. Dakle imam 20tak stranica teksta i sad mi je blesavo sve to listat dok bi nasao trazeni pojam.... (jailbreakan je)
ne radi izet ni na ios 4.0.1
Nego, postoji li ikakav task manager kao za android?
Znam da se na iphonu aplikacije pauzuraju kad se izadje iz njih pa onda nista ne trose, ali neke (kao npr skype) mogu se ostati vrtiti u pozadini i pozderati bateriju u roku keks.
Zanima me jer mi se na iPhone4 pocela ubrzano trositi baterija...
Pa pobrises aplikacije u task manageru
iPhone 5s 16 GB
Moj problem je to što ne znam koja mi aplikacija crpi energiju, ne mogu ih sve pobrisati da saznam. (ne koristim skype)
Cek kak sad, pa u multitasking meniju ostanu sve aplikacije izlistane, ja sam mislio da on služi više kao meni sa shortcutima, a da ne prikazuje aplikacije koje su zaista pauzirane... ?
Zadnji uredio Harasho! : 16-10-2010 u 14:00
Mozes brisati iz multitaskinga jednu po jednu (isto kao i programe iz telefona)
Koliko sam ja skuzio, neke budu pauzirane, ali ako treba memorije, onda telefon sam zatvara
I mene pati taj multitasking, cak sam si razmisljao da ga ugasim, ali nekad mi i zatreba
iPhone 5s 16 GB
dal ima mozda ko iZET 1.4?
ovo gore je v2.0? jel tak?
EDIT:... e da... i cuo sam da se je prek te aplikacije moguce nekak svercat.. pa ak ima ko da mi malo detaljnije o tome veli![]()
![]()
Nokia 3310 > Nokia 6610 > Sony Ericsson K310i > Sony Ericsson K610i > Nokia 6230 > Nokia 5800 Express Music > iPhone 3GS
Bookmarks