A gle, i Toyotu je koštalo sranje s kočnicama ogromne novce, tužbe i ugleda...
Jer ovako bi im se to mogo odbit u glavu, mene ako počne zehabat taj signal nema šanse da više ikad kupim bilo što od Apple![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
A gle, i Toyotu je koštalo sranje s kočnicama ogromne novce, tužbe i ugleda...
Jer ovako bi im se to mogo odbit u glavu, mene ako počne zehabat taj signal nema šanse da više ikad kupim bilo što od Apple![]()
Toyota je Japanska firma i oni itekako brinu o svojim kupcima. Apple je pokazao da brine samo o tome da ti uvali pod svaku cijenu..i to ne bilo kakvu
Kad se JB na 4.1 hoće li moći flash radit??
Nekoć nokia,danas SE,sutra SE,zauvijek SE
Pa i nije bas tako, trebalo je nekoliko ljudi u USA poginuti i pokrenut par tužbi i tek onda su priznali pogrešku za koju su sigurno znali.
A ne moze se baš reći da je Apple zanemirao kupce, barem je ponudio besplatni bumper i svima povrat novaca ko ga je kupio, i to je neka briga...
Danas sam se malo igro s četvorkom i na kraju odusto od kupnje ovo sa signalom je katastrofa sa punog 3g signala nakon sto sam stavio prst preko mjesta gdje je antena nije proslo ni 15 sekundi i signal je pao na jednu crticu to je strasno neznam kako mogu prodavat takav uredaj
To sam se i ja pitao, ali vidis da mogu. I ne samo da mogu vec ce te uvjeriti da ti ne znas drzati telefon pa zato gubis signal. No, ima rjesenja, ali nije to problem. Recimo da izade iphone 5 i ti hoces prodati svoj iphone 4, nitko nece htjeti takav telefon.
Da, sama cinjenica da se prodalo u 3 dana preko 3 mil. primjeraka dok ljudi jos nisu znali za problem s antenom. No, niti taj problem nije sad bas toliko velik kolika se buka digla, a i da se lako rjesiti.
BTW, gospodinu koji je narucio invisible shield ne preporucujem da stavlja ako ne mora zastitu za staklo i bateriju ili ako vec mora neka to obavezno skine prije nego nosi na ne daj Boze reklamaciju.
Kolega koji je bio na tom tecaju za iphone rekao mi je da su im napomenuli kako se na iphone ne smiju s gornje i donje strane stavljati nikakvi protektori jer kao to pogorsava odvodenje topline, a iphone 4 je napravljen da odvodi toplinu kroz staklo i kroz donji dio gdje je baterija.
Ja osobno ne vjerujem da se telefon moze pregrijati zbog toga, ali cisto da se zna kako apple razmislja.
Pogledaj si onda statistike do danas, kolko se iPhone 4 prodalo.
Bit ce ti jasno nesto, a to je da je Apple uspio dobiti ogromnu kolicinu korisnika, kojima je doslovno oprao mozak.
Oni ce kupit i govno upakirano ako je na njemu Appleov logo i Steve B. Jobs to prezentira..
Ljudi kupuju neke stvari samo zato kaj je to recimo Sony, Apple ili HTC.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ajde kad se budes opet igrao, probaj se igrati prilikom poziva. Zanima me da li se poziv prekida ili kad surfas da li se jako uspori net
Ja ne. Uvijek sam kupovao mobitele zbog mogucnosti, ne zbog izgleda ili zato da budem "faca". Dok sam imao ipod, ne znam ni sam koliko sam appova instalirao, i isprobao sve moguce i nemoguce i zato bas hocu novi iphone zbog svih mogucnosti i appova koje se mogu na njega staviti
iPhone 5s 16 GB
Znam, rekao sam da velika vecina ljudi koji su naivini i vjeruju sve sto im se kaze (npr. glupi Ameri) ce sigurno kupit iPhone 4.
Znam hrpu poznanika koji su kupili iPhone 4 i ostale high-end mobove od 5k kn samo zato da bi mogli u busu/tramvaju/na cesti mahat njim okolo i forsat se.
evo prava stvar za kupit uz iphone. hah..... kaj sve ljudi nebudu izmislili ...
http://www.techsliver.com/featured-v...-charger-ever/
Hahahahhaha punjac je prava galamozda se pojavi i kod nas
![]()
One day, sky went blue...
snimljeni iphone 4 u thief mobila http://www.youtube.com/watch?v=23k4GpDFioA
(Onaj koji Zna Znanje=No Pain No Game)
Za sada mi je stigao invisible shild za prednju i za zadnju stranu a ovo side kit nije jos..tako da jos vam ne mogu reci da li gubi signal ili ne s njim, a sto se tice toga da ce se pregrijat. cmoni meni su to rekli ,ali ne vjerujem u to... za sada nikakvih problema nisam imao.
★★★★★
Pa imas na youtubeu test s ovom side plastikom, kao da li uklanja problem ili ne... pokazalo se da ne. BTW, kaj si na uzeo na ebayu ili?
Vezano za problem signala na cetvorki...jbg, problem je prisutan samo kada je upaljen 3G i dolazi do prekida poziva + ponekad se ne mogu niti ostvariti pozivi + ako se i uspostave, sugovornik se ne čuje...
Meni ovo smetavaljda kao i svima ali se polako navikavam, narucio sam onaj free case i cekam postara da dode pa cemo vidjeti![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
jok,uzeo sam s zaggove stranice.. govorim o ovome
★★★★★
evo ljudi ja vjerojatno iden po svoj iphone 4...inače to će mi biti prvi iphone...nisan ljubitelj iphonea, već ću ga uzet jer puno jeftiniji od ostalih u TARIFI...jer gledan vako na stvari...prilazin na novu tarifu i produljujen ugovor i posto je tarifa 500 mogu dobiti dosta dobar mobitel za male novce i onda zasto bi uzima neki slab mob za kunu kad mogu neki dobar za 200 kuna...ako ga sutra uzmen reću van odma o problemu sa antenon...i ne brinite nisan neke fan apple pa ću biti objektivan a ne kad vidin one njihove ljubitelje dođe mi srati koko mogu pizdarija izgovoriti...![]()
![]()
evo nailetia san na ovaj video
http://www.youtube.com/watch?v=QhQUpwR1tt4
Zadnji uredio dolac88 : 10-10-2010 u 15:34
Pa evo, i ja isto kao i ti nisam iphone lover i uzet cu iphone 4 ipak. Susretao sam se iphonom i prije, no software je bio koma. Nisi nikako mogao gasiti data connection i ukljuciti brojac znakova za sms i tako tome slicne stvari sto je meni smetalo. Doduse, jailbreak je tada puno promjenio telefon, ali danas jailbreak je koristan jedino ako ga hoces otkljucati na drugu mrezu ili stavljati ilegalan software.
BTW, iPhone 4 ili 4G potpuno ista stvar, bez obzira sto neki napisu ovdje. Cist da se zna, apple oznacava svoje proizvode s G kao Generation, a ne recimo 3G ili 4G mreza kao sto je slucaj kod drugih proizvodaca.
Cak sto vise, iphone 4 je poceo s oznacavanjem 4G, ali su to izmjenili vjerojatno zato sto je u Americi krenula 4G mreza pa da ne buni ljude.
Mislim da je jedini iphone koji je oznacen kao 3G da oznacava mrezu zapravo bio 3G, ali to nije njihova taktika numeriranja.
Ista stvar je i s ipodima.
A kaj je sa 3GS-om?
OT: ja cu majke mi hitit ovo smece od telefona. Prije par min me zove prijatelj i ja spontano uhvatim mobitel i normalno signal pocinje padat skroz dok nisam cuo svaku 4. Njegovu rijec..
Pa 3Gs je zapravo iphone 3. generacije i zato nisu promjenili u nesto drugo vec su samo dodali S na kraju. Mislim, kako su ga drukcije mogli nazvati kada je bio tek 3. iphone...
P.S. Sto ti je s telefonom ?
Gubis signal dok si na 3G ? Prebaci na 2G ili naruci icolorwrap :-)
Ma hebe me taj signal u zdrav razum...
Nije mi jasno kakvi su to korali biti debili od dizajnera da su antenu stavili vani i to fino oko cijeelog mobitela -.-
Ma necu jos stavljat mob u futrolice, to cu tek kad se zasitim njegovog dizajna...
Bookmarks