Pa kad kupiš karticu onda vjerojatno imaš brojeve službi, a i na materijalu uz nju možda piše.
Telefonski možeš komunicirat samo ako si na mreži njihovoj.
Na sajtu nema ništa,niti kontakt formular niti broj.
Malo je bezveze da komuniciraju preko fejsa i twiter-a.
Pa kad kupiš karticu onda vjerojatno imaš brojeve službi, a i na materijalu uz nju možda piše.
Telefonski možeš komunicirat samo ako si na mreži njihovoj.
Bezobzira,mislim da je ovo glupo,jer nijedna mreža tako ne radi.
broj sluzbe za korisnike je:
097 0 266266
097 0 BONBON
Ova trenutna web stranica Bonbona je tiha jeza...
Nista nema na njoj, kao da zele zbunjivati ili (jos gore) otjerati potencijalne korisnike...
Web stranica je prestrašna, a cjenike su ubacili svugdje... I kod kupnje paketa i kod kupnje bonova. Valjda su se prepali zato jer su im neki zaprijetili da će ih tužit zbog neobjavljivanja tih podataka...bla bla bla
Prekomični su...
ja ću im dati priliku samo zbog perspektive jer leže na dobro potkovanoj infrastrukturi...
@GoGs
Pa i Tomato ima dobru podlogu (kad znas da je na VIPovoj infrastrukturi) i mislim da ne bi ni prezivio da VIP nije iza njega!![]()
Evo ja baš mislim kupiti masovno te brojeve...mami, tati, bratu, curi....čini mi se daleko povoljnije od ovih ostalih naših ponosa i dika!
a što se tiče interneta i ostalog za 210 kuna. Ti za 210 kuna dobiješ 9GB prometa i praktički neograničeno smsanje i telefoniranje...meni tele 2 carnet mobilni internet dođe mjesečno 3gb 135 kuna, a na telefon potrošim sigurno više od 75 kuna...tako da se ovo za 210kn cijeli paket debelo isplati ako želite imati "sve u džepu"
@Red Dwarf
Pa cijelo vrijeme ovdje na formum i tvrdimo da je bonbon za specificne korisnike:
1) oni koji trebaju medjusobno puno komunicirati
2) oni koji trebaju internet, sa velikom manom po meni sto ti moras dnevno potrositi 300Mb, a siguran sam da ces neka trebati 700Mb (za neki divx) a nekih dana neces trebati ni 100Mb
A i opet ako tebi nije problem dati 210kn za to plus 135kn za internet i onda jos 75kn na drugi mobitel, ukupno 420kn, samo naprijed!![]()
Ja vjerujem da bi se Red Dwarf odrekao Tele2 Carneta i telefona, pa bi ga ispalo samo 210. Ali opet, koliko me matematika služi i sada troši 210 kn...
Za sad ću pustit Simpu kao glavni broj isključivo radi w'n'w-a, jer za 20 kn dobijem mjesečni paket od 300 MB koji su mi više nego solidni i čak ih ne potrošim sve.
Kupit ću mojima i curi Bonbon pakete, pa ćemo se uz mjesečnu nadoplatu od 40 kn čut besplatno do 2020... Ova dnevna opcija mi nije za sad toliko atraktivna, ali tko zna... Samo da "izmisle" i kakvu mjesečnu internet opciju još!![]()
Sigurno hoce, nakon kojih mjesec-dva, kad im krene![]()
One day, sky went blue...
Kak ne kuzite da ne postoji kod operatera nesto "besplatno". Oni ce to dobit na ovaj ili onaj nacin. Njima je to sasvim sve jedno.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
OK, mreža je tu, up&runnin', podforum imamo, dakle debate i diskusije idu u zasebne teme, nema smisla trpati sve u ovu temu.
Bookmarks