Pošalji hocu na 097. Za deaktivaciju posalji necu na isti broj.
E pa ta dnevna opcija kako ju aktivirati jer dobio sam sim pa da to iskoristim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pošalji hocu na 097. Za deaktivaciju posalji necu na isti broj.
Nije mi nesto ova nova mreza, iskreno ocekivao sam nesto 'drugacije' ni sam neznam vise sta ali nesto drugacije. I dalje mi je puno draza Smiley tarifa i Tele2, iako koristim sva tri operatera 'prinudno' u dogledno vrijeme cu se za trajno fokusirat na Tele2 osim ako se nesto drasticno nepromjeni kod drugih operatera ali sumnjam.
Na ovo "razbacivanje" sa MB-ima je Tele ljepo odgovorio, 1 MB= 5 lipa!.
A kaj se tice cjelokupnog bonbon-a, recimo da sam razocaran.
Onaj njihov mocni "support" im ne valja nista.
Na twitteru su neke nadobudne klince postavili koji nemogu konkretno na jedno pitanje odgovorit, ili ako ti se udostoje odg onda ti kazu "Vidit ces" -.-
A prek FB-a tek pogotovo nisam pokusavao..
A cijene su im solidne, ima tu prednosti, ali ima i mana. Mislim, bezveze mi je 10min po danu prema drugim mrezama.
To mi je nista, u proslom mjesecu na vipu sam preko 7h telefonirao...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
1000 minuta mjesečno prema drugom bonbon broju mi se čini izuzetno povoljno, s obzirom da je aktivacija samo nadoplata od 40 kuna mjesečno. ne naplaćuje se ni uspostava, a tih 40 kuna možeš opet potrošiti na neke od dnevnih tarifa. po meni, možda još najbolja solucija ako sa jednom osobom komuniciraš puno. bila to djevojka, dečko ili bilo tko drugi.
recimo ovako. uzmem preko neta 5 brojeva. nas 5 ukučana. to je 200 kuna mjesečno nadoplate. razgovaramo svi sa svima cijeli mjesec potpuno besplatno. i imamo još 200 kuna na raspolaganju potrošiti na dnevne opcije ili obično trošenje prema drugim mrežama.
neka me netko razuvjeri, ali ovo je uistinu jako dobra ponuda.
priupitao sam ih nešto, pa evo odgovor da podjelim i sa vama svima:
prijenos broja početkom sljedeće godine, a pretplatničkie tarife za sada nisu u planuhoćete li uskoro ponuditi prijenos broja (otprilike, u kojem periodu) i da li planirate uskoro (okvirni period) dodati pretplatničke tarife?
oprosti,ali ovo mi je promaklo 1 MB= 5 lipa GDIJE???
u kojoj tarifi ili uz koju opciju?
ja to ne vidim na tele2 stranicama ,iako ako me sjecanje sluzi u knock out surf pretplatnickoj tarifi je bila ta cijena.
ali toga vise nema u ponudi.
znaci 1mb je 1 kn,ako nisu nesto novo uveli.
GoGs,upravo za to sto si naveo je dobar,tj perfektan bonbon...za uzak krug ljudi koji se najcesce zovu medjusobno.
nego nisam vidjeo (nisam ni trazio kod njih) koliko traje vrijeme u kojem se mogu primati pozivi i sms nakon isteka valjanosti bona, a do trajnog gubitka broja (grace period,koji je kod tele2 180 dana)?
EDITronasao sam gdije tele2 nudi 1mb za 5lipa,ali se to odnosi na internet putem sticka,a ne voise
Zadnji uredio raky_b : 02-10-2010 u 00:42
Ma meni je najdraža stara tele2 prepaid tarifa koju imam...1000 min unutar tele2 svaki mjesec a prema ostalim mrežama 69 lipa/min. I fora što nemoraš svaki mjesec ništa nadoplatiti nego koliko imaš imaš na računu pa dok kroz mjesece se ne potroši....
Ta tarifa više nije u mogućnosti se aktivirati pa čuvam taj brojA bonbon ajd ok ali neću zbog njega sad ovaj tele2 gasiti a treći ne trebam...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jel bi netko mogao staviti postavke za MMS, GPRS i Internet !!
HVALA
treba mi za ručni unos, zato sam i pitao, jer mi je došla poruka da aparat nije podržan
Tih 1 MB = 0.05 kn vrijedi samo za data pakete (modemi) i ne možeš ih koristiti uz voice usluge pa ih i ne možemo uspoređivati s nekom all-round uslugum.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kako si dosao do 4500 kn? valjda 450,jer 0,05kn x 1000mb je 50kn x 9=450kn.
ali,kao sto si rekao....da,jeftinije je.
mada 9gb mozes potrositi i u danu ako zelis,a na bonbonu bi to skupo platio,zapravo svaki MB breko tog dnevnog limita korisnika moze skupo kostati... eto tu je prednost teleta jer nema dnevnog,ni mjesecnog ogranicenja.
ali opet,bitna je razlika sto bonbon ima i voice,tele2 nema(ako pricamo tom najpovoljnijem internetu)
to su 2 razlicite usluge...druga je stvar sto sim karticu mozemo "zlouporabiti"
Zadnji uredio raky_b : 02-10-2010 u 16:21
u utorak idem na nekakav sastanak kod njih, naravno, ne svojom voljom nego voljom poslodavca...
tako da možda dobijem neke nove informacije...
ali uglavnom, misle prodavati bonove svugdje, ne znam koja im korist od prodavanja po klubovima, ali ajde, oni valjda znaju...
javim sve u utorak kako je prošlo...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Da li je moguće da komuniciraju sa korisnicima samo preko Facebook-a i Twitter-a?![]()
Bookmarks