Jel ima sanse zakljucati wallpaper? mislim ono kada idem lijevo-desno da on samo stoji, a ne da mi se mice..
Nisam ljubitelj launchera, tak da ih ne koristim, trenutno sam na defrostu 4.9, al sigurno sam na nekom romu vidio u spare partsu..
launcher je launcher
ali da vjerojatno je mislio na defaultni
hehe.. pa da defaultni koristim, nisam bas ni za adw ni launcherpro..
Ovako, instalirao sam onaj Circle mod za prikaz stanja baterije.
E sad, kako ja njega mogu maknut i dali ga mogu modificirat?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Just for the record, ne postoji "defaultni launcher", tj. ne mozes reci da koristis defaultni pa da odmah svi znaju koji je to.
Svaki ROM ima svoj default, a i zasto bi npr. ja znao koji je defaultni u kojem ROM-u. Najlakse i najbezbolnije je reci koji tocno koristis.
BTW, ako koristis SenseUI, onda (recimo da) razumijem zasto ti se ne svidjaju "alternativni" launcheri, ali ti mogu samo reci da propustas JAKO puno toga, jer su oba spomenuta (ADW i LP) po meni znatno bolji od "defaultnog" u Sense.
Hvala na odg, no nažalost nije prošlo... Nešto sam duže guglao te sam naletio da baš ta lista kontakata na samome "phone" dijelu uvijek prikazuje i kontakte sa SIM-a... Tako da sam sve prebacio na SD karticu, i kasnije importao u google kontakte, a SIM sam cijeli pobrisao. Sad mi je sve normalno u toj listi, iako me čudi da nema opciju gdje se može označiti što želim da bude vidljivo...
Hvala još jednom!
sto se tice launchera, i ja sam u pocetku izbjegavao sve sto nema sense. medutim s vremenom sam skuzio (zasad sam maknuo samo launcher) da me taj sense dosta ogranicava...trenutno koristim launcherpro, i prezadovoljan sam.
Može li mi netko ukratko reći što se dobiva rootanjem mobitela?
OMG, zar jos jedan sa istim ovim pitanjem? Nije li to vec dovoljno puta prozvakano?![]()
Bas je toliko tesko koristiti pretrazivanje?
http://cafe.mobil.hr/threads/67686?p=940147#post940147
http://cafe.mobil.hr/threads/67686?p=941625#post941625
Pronadjeno preko searcha, dakle forumska trazilica uredno radi...![]()
Zadnji uredio ravilov : 04-10-2010 u 05:10
Kako ste zadovoljni kvalitetom tipki na Desire-u.
Čini mi se da u zadnje vrijeme malo šteka tipka "back". Nije da ne radi, nego ju je potrebno jače stisnuti da bi prihvatila. Valjda se malo pohabala kako ju vrlo često pritišćem.
I tipka za paljenje je dosta "meka" pa ju često u dđepu pritisnem, pogotovo kod sjedanja/ podizanja.
ekipa jel moze mala pomoc? trazija po forumu al nisan uspija nas iako mislin da je vec bila tema.
uglavnom iman problem sa mms-on, nemogu ga nikako ushemit da radi bez obzira koje postavke stavlja palija gasija mob itd. mob je orig i na njemu je and 2.2. Zva san sluzbu za korisnike i bia u tele 2 poslovnici al bezuspjesno, e da napomenem mob je u Tele2 i nije na preplati.
pa jel mi moze ko rec How-To korak po korak sta sve triba napravit?
Thnx.![]()
Ovdje su postavke koje rade. Ako ti ne radi s tim postavkama, onda je vjerojatno do neceg drugog.
gdje se može vidjeti kada je desire proizveden
Bookmarks