Ma za sad me ovo ne zanima...zadovoljan tarifom za sve 160, skupim bodove i dobijem neki ok mob. na kraju kad preračunaš opet sve na isto...jedino možda eto nešto jeftinije tu za one kojima mob nije bitan novi neki da imaju po kunu.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma za sad me ovo ne zanima...zadovoljan tarifom za sve 160, skupim bodove i dobijem neki ok mob. na kraju kad preračunaš opet sve na isto...jedino možda eto nešto jeftinije tu za one kojima mob nije bitan novi neki da imaju po kunu.
Ponuda ove mreže je odlična. Ovi koji vele da je to bezveze očito ju ne trebaju.
MALI OT, koliko uopće može fejs potrošit? Jer ja osim fejsa, idem na gmail i neke forume, i nema teorije da nabijem više od 30MB mjesečno.
Uglavnom ovo je prava stvar za mog starog koji je toliko slijepo na T-mobile, mob i ne koristi a plaća sto nekih stavki 400+ kn mjesečno, i neće to promjenit i gotovo. Sad će ga se valjda moć nagovorit da uzme ovo, kad ga ostavljanje love toj firmi toliko veseli. Uglavnom nisam ni mislio da bi od firme kao što je t-mobile, moglo doć nešto jeftinije od tele2 ili tomata
nije mi jasno zasto su neki pojedinci odusevljeni ovom mrezom i cijenama, cisti dokaz da ljudima mozes prodati govno ako ga prepakiras i preimenujes.
ako nisi primijetio ovdje pricamo o mobilnoj telefoniji, a ne mobilnom internetu. razgovori i poruke su na prvom mjestu, promet je cisti dodatak.
Slazem se sa SrKi-em.
Ako nista drugo, barem se vise ne brukaju sa stranicom koja odbrojava u minus.
Napokon su je stavili "u pogon"...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Yep, i na internetu pise.
Kupi i aktiviraj bonbon broj i do 2020. pričaj for free sa svim bonbon korisnicima. Čeka te desetljeće druženja uz 1000 minuta razgovora više svaki mjesec!
Sad bas cekam da mi odgovore ovi iz bonbon-a u vezi te 7 kn tarife..
Nesto mi je tu sumnjivo..
dali se može birati broj ? ili dobiješ broj koji dobiješ ?
ako da, kako se može odabrati
hvala![]()
mene je potrefilo 097 797 xxxx
Ja sam se baš ponadao da će bit neki super brojevi na početku... Mislim, nije ovaj moj loš, ali ono...
prvo mi je došao sms:
10 min kasnije u sms-u ti dođe broj (iako sam ja odmah po uključivanju moba zvrcnuo ovaj svoj drugi, pa sam znao broj i prije no što su mi ga oni javili).Vidi se da volis probati nove stvari u zivotu, svaka cast! Dobrodosao u bonbon - kad god nas zatrebas potrazi nas na www.bonbon.com.hr Tvoj broj saljemo uskoro
Uglavnom, onaj čipić na bonbon sim kartici mi se čini nešto manji nego onaj na mojoj simpi (jest da moja kartica ima 7 godina, ali svejedno) Prvo paljenje je nešto duže traje, pin-a nema, ali valjda se prijavljuje na mrežu/registrira...
p.s. prema cijenama Simpe, Bonbon je superpovoljan, jedino što mi ne paše je nedostatak mjesečnih internet paketa tipa w'n'w.
Bookmarks