Ako ti nije bitna kamera od 5MP uzmes 3GS
Posto iPhone 4 jos drzi cijenu u oglasniku oko 4200 pa na dalje, dvoumim se sto napraviti. 4200 ne dam za telefon, a dok dodju u centre, nova tura (prica se par tjedana), pa dok ljudi pokupuju i onda ce mozda tek cijena poceti padati. Najvise sam planirao dati 3000 kn. Sad razmisljam, ako cijene padnu to ce biti krajem 10. ili sredinom 11 mj. Ne znam da li mi se isplati uzimati onda ili sacekati 6-7 mjesec i sacekati novi iPhone? A i taman mi u 5. mjesecu istice ugovor + imat cu bodova. Ako se odlucim na cekanje, uzeo bi 3GS. Stvarno ne znam sto napraviti, dvoumim se cijeli dan![]()
iPhone 5s 16 GB
Ako ti nije bitna kamera od 5MP uzmes 3GS
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
u istoj dvojbi sam i ja , 3gs mogu dobiti za 1kn a četvorku za 498kn, ne patim na hd video i kameru, ali opet s druge strane mobitel inače imam po 2-3 godine pa je možda bolje uzet I4
nisam dovoljno pametan, pokušat ću još razmislit![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
imaticx- ne znam ni ja što bi napravio u tvom slučaju
Ali, marq- tebi bi sigurno bilo bolje kupiti iPhone 4.
500 kuna razlike nije strašno, u ovom slučaju.
Znači, kupiš iPhone 4, nakon nekog vremena vidiš koristiš li toliko HD video i kameru i te novosti koje na 3GS- u nema.
Ako koristiš- super, ako ne- prodaš iPhone 4 (imaticx- u za 3000), kupiš 3GS i još zaradiš 500- 1000 kuna (a meni imaticx pošalje 100 kuna jer sam se sjetio ovako dobre ideje
).
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
imaticx - ako imaš mogućnost, uzmi iPhone 4. Jer, ako budeš čekao novi iPhone, isto će biti ultra skup. Ne vjerujem da će iPhone 4GS/5, ili kako ga već budu nazvali, doći prije kraja rujna 2011.
Bom Chicka WahWah
Bitna mi je kamera, led i retina display (kad ga svi toliko hvale)
Moze, ja se slazem s tim. Dogovoreno![]()
imam 3000 kn (+ 100-200) i toliko sam planirao dati. Nema ih u oglasniku ni ispod 4000, a kamoli blizu 3000. Jedino cekati jos koji mj., ali Nokia 6020 koju koristim me ubija![]()
iPhone 5s 16 GB
Zna ih se naći i po 3.500,00kn (ak možeš nabavit još 300-njak kuna) samo što odmah odu jer sam i ja zvao. Prati malo oglasnike jer se svaki dan stavlja dosta oglasa i čim uleti povoljna ponuda, odmah zovi.
Bom Chicka WahWah
Prodaj iPod i rijesen problem
U svakom slucaju kupi 4G, 3GS je vec star, i ne isplati ti se davat pare za njega.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
nino,ma vraga ima,ja zvao iste min kad oglas stavljen,gle cuda prodan je...i tako par puta...dosta cesto isti lik se javlja,dr. broj..dakle cijenu spusta..
ima ekipe koja to masovno radi,da cijene padnu sto prije,pa da ga oni mogu bocnut
meni je dosta velika razlika izmedu 3gs i4..ali sve vec znas,display je nevrovatan,kamera cak vrlo dobra,iznenaden sam ostao...nakon 4 na 3gs,tek skuzis koliko je sve to skupa ipak bolje
kvaliteta izrade,brzina,sve na najvise nivou,sve radi ono kao i uvijek,bez greske,bugova is licnih stvari..
ja bi definitivno dao vise love da sam na tvom mjestu..ja uzeo 32gb i miran sam bar god i pol![]()
Koristio sam sve iPhone-ove - od 2G do četvorke. I mogu reći da je ovo najveći skok s modela na model, što se tiče izmjena. Kad je došao 3G, imao je brži internet od 2G i male preinake u dizajnu. 3GS ima više RAM-a nego 3G no većina stvari, uključujući i dizajn ostala je ista. Četvorka ima bolji ekran, bolji procesor i više RAM-a, puno bolja kamera s blicom, atraktivniji i kvalitetniji dizajn...
Bom Chicka WahWah
Pa kad ih nema po "pristojnoj cijeni". Sacekat cu onda da padne cijena. Ako netko vidi neki povoljni u oglasniku, nek salje odmah PM. Dolaze samo u obzir sa t-mobile garancijom
iPhone 5s 16 GB
Ako ti se ikako pruza sansa onda uzmi 4G,jer bezveze ti je uzimati stari model![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
A što fali ti da uzmeš SE x10? Ipak android a i veći ekran i ljepši mi nekako a sada i HD nadogradnja dolazi?
U suprotnom, bolje iphone 4 ako već daješ pare.
X10 je OK mobitel, no iPhone 4 mi je nekako bolje sjeo i ne mogu ih uspoređivati. Oni koji imaju iPhone znaju o čemu pričam. No tema razgovora je iPhone 3GS i iPhone 4 pa nećemo spamat :-)
Bom Chicka WahWah
u slicnoj dilemi sam bio kao i ti @imaticx,isto sam furo Nokiju e63 cekajuci iphone 4 da ga uzmem preko oglasnika i grdo sam se prevario da ce biti jeftiniji tj.4500,00kn u prosjeku je stvarno puno preko oglasnika kad toliko dojde u simpa paketu i rade cu pricekat 12 mjesec kad krenu akcije u t-mobile-u i do tad ce cijena pasti na nekih 3000,00 kn ()-3500,00 kn (jer ce doci neki n model koji ce svi htjeti pa ce polako opadati cijena (tipa-desire HD,Nokia n8 itd.) zato sam uzeo ponovo 3gs i cisto sam zadovoljan za prvu "ruku" dok ne pojeftini iphone 4 jer me nokia dovela do ruba izdrzivosti (uopce sam zaboravio kako je to surfati na non-touch mobitelu ... ravno uzasu kad jednom probas iphone ili desire) a uostalom 3gs ces uvijek moc dobro prodati
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Pa nije baš da će iphone4 sad odmah tako pasti cijena...past će malo dok ne dođe tek 5-ica![]()
evo krepala mi i nokia 6070Sad moram nesto uzeti, a ne znam sta
![]()
iPhone 5s 16 GB
a onda ce taman doci peticagledao sam malo htc desire i x10, ali mislim da cu ipak uzeti 3gs
iPhone 5s 16 GB
Gle, tu ti nemoze niko pomoc.
Prvo odluci koji OS hoces.
Meni iskreno Symbian otpada (zastario, spor, jadan itd..), a sad. iOS-a sam se zasitio ja mislim za cijeli zivot.
Dok sa Androidom igra nikad ne prestaje
A to dali ce doc petica niko nezna, makar se nebi ja na to oslanjao (ipak ce Apple sada izbacit 2nd gen iPad + dolazi 3G iPad + izlaze nove verzije Mac-a..)
Sumnjam da ce bas za 4-5 mj izaci petica, makar se prica da ce u Americi izaci neki samo za Verizon iPhone, sa vecim ekranom 1.2 Ghz proc itd..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa svake godine u 6 mj bude predstavljen novi iPhone i tamo bude pusten u prodaju.
Symbian i windows otpadaju, sa Android sam se malo igrao, slicno iOS-u, ima svojih prednosti, ali mi je ipak Apple bolji (vjerovarno zbog toga sto sam ga koristio 4 mj. svakodnevno). Najbitniji su mi appovi i igre, da ih ima i da dolaze svakodnevno, te kvaliteta.
zasto si se zasitio iOS?
iPhone 5s 16 GB
Ako su ti igre najbitnije, onda je definitivno iOS za tebe.
A sad, ovisno koje appove trebas. App Store ima definitivno vise appova nego Androidov Market, al boze moj, i taj Market je nova stvar pa mu treba malo vremena da se razvije.
iOS mi je nekako postao dosadan. Multitasking mu je prelos, nema widgeta i nekak imam filing kao da nemogu personalizirat dovoljno mob kak meni pase.
Evo sada kada drzim u ruci Desire i 4vorku, i usporedujem ih, imam filing ko da u jednoj ruci imam dummy fon, a u drugoj smartphone.
Na Androidu se fakat moze puno toga promjenit, ima hrpu modova, ROMova i dobrih developera, dok recimo za iPhone je to sve striktno po propisima napravljeno, nema odstupanja nego kako "Bog" (Jobs) kaze tako mora biti.
I to mi je glupo. Mozda se neki nece slozit samnom ali meni na iOSu nema inovativnih stvari.
Ja se slažem s tobom, i meni iOS nakon androida izgleda kao dummy koji jedino ima puno bolje igrice, a sve drugo mi je 100x bolje na androidu.
MIslim da cu starom proslijediti svoj iphone4 :/
Bookmarks