Sigurno ste se često puta našli u situaciji da vam neki dio na mobitelu ne radi i šta tad?
Nadjemo tutorial da ga rastavimo, rastavimo mobitel vidimo šta je kvar i sad GDJE NABAVITI KVALITETNE REZERVNE DIJELOVE?
S kojih stranica ih vi nabavljate (baterije, mikrofone, flat kablove...)
ja sam licno pokusao na www.cnn.cn i ono dijelova sto sam uzeo perfektno rade zanima me jel ima jos neko koji link posto su ovi poskupi![]()
Zadnji uredio DigitalEye : 30-09-2010 u 23:20
Simel.hr....
probao sam ali jako tesko je naci original dio na e-bayu sve to pise da je to to ali kad stavis npr tastaturu izlizu se slova za 20 dana![]()
www.dealextreme.com
na ovoj stranici ima svega i svacega
salju besplatno i u hrvatsku i u bih
samo bojim se da prodaju los kvalitet (kupio sam tastaturu za nokiu n82 za 2 mjeseca se izlizala boja sa tipki i da jedna ne radi )
jako korisno komu treba poklopac mobitela ili neko dugme, moze se povoljno naci
napomena za kupovinu sa Ebaya. filtrirajte tako da napišete ovako npr: motorola V8 OEM housing
OEM označava da je original equipment manufacturer, što bi značilo da je oprema napravljena od samog proizvođača. time filtrirate masu zamjenskih dijelova.
www.cnn.cn
e ovako: s ove stranice sam kupovao neke oklope i flat kablove i pokazali su se jako kvalitetni jest da je cijena malo paprenija ali bar stvari sljakaju kako treba![]()
prijatelju ja ne znam kakva su tvoja iskustva ja sam kupio OEM tastaturu za nokiu n82 i nakon 20 dana mi se izlizala boja s te iste tastature jos je prodavac bio top rated
bas zbog toga sam i postavio temu pa mozda ima neko ko zna s koje stranice se mogu uzeti kvalitetni zamjenski dijelovi za telefone.
puno pozdrava i nadam se da cemo iskupti izvore pa da si mozemo popravljati telefone bez po muke
puno pozdrava
Bookmarks