Što mislite, tko se to odvažio krenuti u taj projekt, po boji bi čovjek mogao naslutiti da je T-Mobile, vjerovatno nešto poput tomato-a, ali i oni već sad imaju sve usluge, parking, roaming, mms, internet, još im samo fali neki data paketi i bili bi skroz potpuni, naravno tu ne računamo pretplatu i poslovnjake, tako da jedino mogu ići s cijenama nižim od njihovih !??
bonbon.com.hr
http://www.poduzetnistvo.org/news/pe...za-u-hrvatskoj
Po ovome, sve je jasno, hoćemo niže cijene
http://susjedi.com.hr/rezultati/www.bonbon.com.hr/
Zadnji uredio Inovator : 26-09-2010 u 00:41
Ja sam ostao u tome slucaju za pinki-šminki tmobileom..![]()
One day, sky went blue...
Sad kad smo definirali "vlasnika" mogli bi baciti prognoze kako bi izgledala projekcija cijena, pa evo ja otvaram. Mislim da ce biti kombinacija tele2 smiley tarife i tomato 29 tarife. Obracunska jedinica 60 sec., uz mjesecnu nadoplatu bonom od 100 kn, pozivi prema svim mrezama u RH 0,25 kn/min, uspostava poziva 0,25 kn, sms 0 kn, mms 1kn, podaktovni promet nemam pojma ... Da cujemo ostale !
Predbroj mreze ?? 097 !?
Zadnji uredio Inovator : 26-09-2010 u 00:45 Razlog: koristi EDIT!
Predbroj 096.![]()
....
Tesko da ce ovaj predbroj biti..
Prije 097, jel se T-Mobile prosirio na 098 i 099 pa bi 097 bilo logicnije.
Mislim da u pocetku nece imati neke podatkovne pakete, kao tomato, ili ce odma uvest 5 kn po MBu.
I ja ocekujem da ce T-Mobile uvest neku kontru na Smiley tarifu, nadam se da nece zamaskirat nesto..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Samo da ispravak netocnog navoda kažem: kod nas su 3 mobilne mreže, tomato je samo neka vrsta "sindikalne" tarife iz vipneta a za virtualnog operatora nisam nigdje vidio da je bilo zainteresiranih. Pišem sa mobitela pa nisam u mogućnosti normalno pogledati stranicu naše Agenice zadužene za dodjelu dozvola. Tamo bi trebalo bit službeno.
Ja glasam za 097, jel je logika, da ako imaju 98 i 99, 97 bi nekako, upotpunio niz (VIP i tomato, 91 i 92, kaj ne?)
One day, sky went blue...
Ekipa, bonbon mreza je u vlasnistvu tmobile i jos ostalih tvrtki
Imam insider info iz tmobile hr. Ne znam s kim su u deal u ali vjerojatno tisak, agrokor. Tmobile 2000%. cijene ce biti brutalno niske. Ta mreza je trebala izac jos prije 7mj ali drzava nije dala
I što kaže inside info, kad je release date?
Copy/paste s poslovni.hr:
"Pad prihoda lansirao novu mobilnu mrežu HT-a
U HT-u ne otkrivaju visinu investicije niti koliki prihod očekuju od Bonbona. Nova mreža ciljat će na prihodovno najviši dio tržišta, za koji se tradicionalno natječu Vip i T-Mobile
Hrvatski telekom pokreće novu mobilnu mrežu i to za zahtjevnije korisnike. Kako doznaje Poslovni dnevnik, nova HT-ova mreža nazvana Bonbon počet će s radom u petak 1. listopada, a ciljna skupina su joj mladi, zaposleni i bolje stojeći građani.
Bonbon će dobiti i poseban predbroj 097. Inače, HT je već registrirao internetsku domenu Bonbon.com.hr, na njoj postavio najavu nove mreže te se počeo oglašavati po billboardima. Sve to bez ikakvih informacija o tome tko pokreće novu mrežu. Na naš upit, u HT-u su nam potvrdili da rade na projektu Bonbon, ali više o njemu nisu željeli govoriti. Ističu da bez obzira što je Bonbon novi mobilni brend HT-a sve odluke donosi poseban tim koji je potpuno samostalan od kompanijine postojeće mreže T-Mobilea. Voditelj tog tima je bivši direktor Sektora za marketinške komunikacije T-Mobilea Lordan Kondić. Prema njegovim riječima, mrežu Bonbon vodit će šesteročlani tim unutar HT-a. "T-Mobile je naša konkurencija kao i ostale tri mreže. No, zasad nova mreža neće biti izdvojena u zasebnu tvrtku već je naš tim odvojen od standardne organizacijske strukture i odgovara izravno Upravi HT-a", kaže nam voditelj nove Bonbon mreže Lordan Kondić, koji je ..."
Znači za "zlatnu mladež"fakat im treba pomoći, teško im je pala ova kriza, nema se za gablec, ali ajfon je u torbici, okej, a nama sirotanovićima ostaje T-Mobile
Zadnji uredio krokan : 27-09-2010 u 02:45
ako im je ciljana grupa korisnika zlatna mladez, cijene nece biti onakve kakve ocekujemo
Nije mi jasno sto zele reci sa "dobro stojeci gradani"??
No dobro, ipak je to T-Mobile.
I vraga nece biti ko priljepak za T-Mobile..Imat ce sigurno jednu tarifu slicnu kao ona Mrak tarifa samo za "mlade"...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
kopirano sa net.hr:
Inače, u Hrvatskoj trenutno rade četiri mobilne mreže. HT ima najveću mobilnu mrežu T-Mobile, Vipnet je drugi po veličini s Vip i Tomato mrežom, a treći je mobilni operater Tele2. Problem velikih operatera poput HT-a i Vipneta je što je lani po prvi puta industrija mobilnih telekomunikacija u Hrvatskoj zabilježila pad, te su prijavljeni prihodi 2,7 posto manji nego godinu prije, a sličan trend očekuje se i ove godine.
T-Mobileu je tako prihod pao 5 posto, na 574,7 milijuna eura. Jedini izuzetak je Tele2, koji je upravo zahvaljujući politici niskih cijena uspio povećati prihode. Prihodi Tele2 tako su lani skočili za 50,9 posto na 132,2 milijuna eura. U HT-u ne otkrivaju visinu investicije niti koliki prihod očekuju od Bonbona. Nova mreža ciljat će na prihodovno najviši dio tržišta, za koji se tradicionalno natječu Vip i T-Mobile.
sjajno.....samo sto ne kazu za one koji su spremni platiti jos vise.
mozda na ovu mrezu planiraju navuci sve iphone-ovce i njima slicne, a onda smanjiti cijene ostalim korisnicima!? uvodjenjem nove mreze sa visokim cjenama bas i nece povisiti dobit...jer sami sebi kradu korisnike...one sa tomata i teleta ce tesko privuci,jer su otisli za nizim cjenama.
po nekoj logici ako je zlatna mladez(i oni koji bi to voljeli biti) ciljana skupina...trebali bi se okrenuti podatkovnom prometu,voipu i sl...novim tehnologijama, tako da korisnici smartphona imaju mogucnost iste i koristiti, a ne samo slikati se SA njima.
no, mozda nas svabe iznenade....
Zadnji uredio raky_b : 27-09-2010 u 11:54
Ja ne vidim sto bi to tocno bon-bon mogao ponuditi, pa t-mobile ima vec tarife
- Tarifa za sve 500 -> 500kn sa 1000 min. u t-mobile i 500 min. prema ostalima
- iTarifa 500 -> 500kn za 5Gb i 500 min.
Vec i u ovim tarifama previse traze za ovoliku mjesecnu pretplatu! Jedino da za 500kn ponude flat rate internet i recimo 1000min. prema svim mrezama ali to opet sebi "sjeku granu na kojoj sjede" a i ne vidim da bi mogli privuci nekoga nekim ekskluzivnim telefonima tipa iPhone za 1kn kad i to vec nude.
I sve mi se cine da oni ciljaju na nekih par tisuca korisnika (a i to na duzi period, par godina) kojima je normalno dati vise od 500kn mjeseno za mobilnu pretplatu!![]()
@maher22
Ti bodovi se skupljaju na MultiPlusCard, evo ti link za t-mobile:
http://www.multipluscard.hr/sakuplja.../t-mobile.html
Drzimo se teme..
Predstavljanje je 1.10, predbroj je 097, to je zasad sigurno.
Pazi ti to:
Da... visoka kvaliteta a niske cijene- za ljude sa iznadprosječnim primanjima...
Možda to stave 10 kuna po minuti- da je jednostavno za računati i "bonbonaši" budu elita.
Uglavnom, ja se nadam da ovo nešto bezveze pišu (tipa da se radi o stereotipu da su oni sa iznadprosječnim primanjima škrti- pa žele uštedjeti) a da će cijene biti u rangu tomata/tele2. Ali, bez nekih obaveznih nadoplata ili pretplata...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ako je ovj citat točan, lik živu u iluzijama i neće postići nikakav značajniji uspjeh, štoviše svrstati će se iza Tomata. Jednom rječju jako bezveze i nepotrebno
HC4L
Znači samo veći gradovi, tamo gdje ima UMTS-a, HSDPA i ostalih skraćenica. Budu imali videopozive, Vjerojatno im je to osnovno!
....
Živi bili pa vidili. Ako dobro računam projekt kreća od 1.10.
"Idealni korisnici su ona sa iznadprosječnim primanjima" to su valjda svi oni što dobivaju više od minimalca, a ovo sa 40 000 stanovnika valjda se smatra urbana sredina.
Suma sumarum većina raje ostataje kratkih rukava jer ili su sljaci (iz rurarnih sredina sa majne od 40000 tisuća stanovnika) ili susirotinja (ostvaruju prosječne ili ispod prsječne prihode).
Krasne li promocije i promiđbe.
Mislim ipak da će ovo biti ekvivalent Vipovom Tomatu i Teletovoj Tarifici jer u tom segmentu TM nije konkurentan.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Samo mala digresija na izbor imena mreže. Zamislite da vas netko pita; Na kojoj si mreži? Ti odgovaraš: Bonbon, Netko kaže: Ne hvala imama žvaku.
Ime mi je neprimjereno za bilo kojeg ozbiljnog klijenta. Bit će dobro ako če biti flat mobilni internet za manje od 200 kn, sve ostalo je banana IMHO.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Bookmarks