ajde onda nam baren reci jeli ti imas problem sa signalon i kad uvatis vrimena daj neki review
Ja sam ga predbilježio prekjučer i nisu me ništa zvali, ali sam danas oko 13 otišao do t-centra u avenue mallu. Nikakva gužva, ništa. Kaže trgovac da su ih prodali 60ak, i imali su samo još 16GB verziju kada sam ja kupovao mob. Ja sam zadovoljan, i oduševljen mobitelom :>
ajde onda nam baren reci jeli ti imas problem sa signalon i kad uvatis vrimena daj neki review
Imamo jedan ured u ZG na kojem uvijek imam problem sa signalom, na bilo kojem mobu veza često puca, tako da me baš zanima kako će se iPhone tamo ponašati.
I ovo mi je prvi iPhone ikad tako da nisam baš relevantan za uspoređivati ga sa 3G/3GS ali je mob stvarno zvjerka.
Koliko sam skužio još ništa od jaibrejka za 4.0.2.?
P.S. Pitao sam u T-centru za ovaj free bumper case program, rečeno mi je da to u HR ne vrijedi :/
ja sam ga kupio,za sada sam zadovoljan samo treba neku kvalitetnu zaštitu naci,,par dana ce posluziti ona folija,makar mi je zenska preporucila da se ne stavljaju folije kao zog hlađenja,a mislio sam kupit invisible shild.ako nekog nesto zanima neka pita.
★★★★★
Napokon iphone 4 u t-comu cjene vise nego ok za takav uredajhttp://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...HONE416GBBLACK
Evo da nadovežem na onaj moj prethodni post..bio ja u t-centru ali...nema, kaže gospođa..trebali ste rezervirat..
kažem ja da sam se predbilježio preko neta još odavno i to naveo gdje ću ga preuzet (zadar je u pitanju, da ne bi bilo zabune) ali ne, u prednosti su oni koji su direktno došli tamo i predbilježili se..
ma super..tako da sam izvisio..
inače, da..cijene su korektne..barem za nas kojima je istekla pretplata![]()
Tako za pridbiljezbe ce bit par mj jer navala je al onda ce bit normalno mob isto ko i kad je 3gS doso u ponudu ali nebi na oglasu trebo bit preskup cak jer ipak novi je jeftinije nego prijasnji modeli 3g kad je doso 6000+ je kosto 3gS 7000+ a ovaj je 5000 kao uredjaj samo
4500 u simpi
iPhone 5s 16 GB
ali samo kao uredjaj su sve verzije kostale preko 7000kn dok su bile aktualne, iphone4 bez simpe kosta 7.5k odnosno 8.5k i ako se dobro sjecam, te su cijene najvise do sada. Stoga ne vjerujem da ce biti nesto posebno jeftiniji u oglasniku.
PS, nije mi jos niti jednom prekinuo poziv, no kad se stavi ruka na antenu signal se smanji na pola. Sva sreca da sam vec narucio futrole s neta...
iphone 4 trenutno ima smao u t-mobiel ponudi... jel ko zana oce bit u Vip ili Tele 2 ponudi kroz neko blize vrijme? ako nece jel radi na nekog drugog operatera osim t-mobile?
dajte probajte prek tog djela izolir trake metnut, il tak nes, pa javite jel pomaze (sad mi to palo na pamet)
One day, sky went blue...
Ja mislim da kod nas nije ni približno toliko izražen problem sa signalom kao u americi..
ipak je tu bolja pokrivenost pogotovo izvan gradova..
a ja ću si naručit onaj apple-ov bumper..
čini mi se ok, štiti od udarca a eto i te manje probleme sa signalom riješava..
eh, samo jel netko zna jel ima tog u hr uopće? (a čuj mene, ja pravim ražanj a zec mi još u šumi)
Sumnjam... T- Mobile ima ekskluzivu, a ekskluziva za iPhone se ne odbacuje samo tako.
Naravno da pomaže. Bilo što što prekrije "rupu" između dva metala- onemogućava kratki spoj (koji inače radiš rukom kada držiš mobitel "kako ne bi trebao"). Već odavno postoje "flasteri" i slične stvari u prodaji.
Pročitaj 29. post ove teme
Makar je to bezveze, ali što ćeš... Ništa novo u Hrvatskoj.
Postoji aplikacija, ali piše da je samo za iPhone kupljene u Americi.
Zec je u Americi![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
za micro sim adapter http://store.ioprema.com/product_inf...roducts_id=282
Cisto da se ne zaletis. T-mobile je uveo pravilo za iphone 4g: ako uzmes i300 moras 24 mjeseca biti na toj tarifi. Za bilo koji drugi telefon mozes nakon 3 mjeseca preci na 150.
Sto se tice bumper casea, pise na tmobile stranicama da se moze dobiti do 30.9, ali vjerojatno ne preko njih. Skines aplikaciju i ima neka fora. Kopaj, ali moze se dobiti.
cek kaj znaci ima problema i kod nas?desnjaci?
Bookmarks