bolje ti je preko računala, tj. skini sa nokiine stranice, "Ovi suite", i preko njega napraviš update softvera, jer ako budeš to radio preko mob-a, račun će ti biti poprilično veliki (osim ako nemaš neki veliki paket za prijenos podataka)
ok zahvaljujem!a to je ona obicna procedura preko aplikacije na mobitelu ili preko onog programa sa nokia.com???
###1410989180026
bolje ti je preko računala, tj. skini sa nokiine stranice, "Ovi suite", i preko njega napraviš update softvera, jer ako budeš to radio preko mob-a, račun će ti biti poprilično veliki (osim ako nemaš neki veliki paket za prijenos podataka)
aha ok!!!pokusao sam preko mobitela preko wi-fi,ali mi je javio da ima najnoviji software!da li je to moguce? inace software je V 11.0.077!
koliko sam malo gledao na netu,ima i novijih,zar ne?
###1410989180026
ovdje ukucaj product code koji ćeš naći ispod baterije moba, to ti je za provjeru najnovije verzije softa
http://europe.nokia.com/support/down...e/can-i-update
ajm d gad dem futmasaž master
je li moguce da u mene na x6 toga nema,znaci ispod baterije ima samo nesto kao zelena ploca i vidi se ona mala rupica za sim karticu!!!
###1410989180026
kako nema
da li si pogledao na onaj link koji ti je postavio darQ96, tamo imaš sliku kako bi to trebalo izgledati
jednostavno nema,vidio sam sliku,jednostavno ima samo zelena ko ploca i vidi se mala rupica u kojoj se nalazi SIM kartica!!!
###1410989180026
jesi skinuo bateriju
a vidio sam da ima noviji firmvare, ali trebao bi znati product code da vidiš da li možeš updejtati
da da,skinuo bateriju,a ovo ne kontam u pm! a de mi reci da li postoji jos neki nacin da se vidi taj product code,i u cemu je sad fazon ima noviji soft,a mozda se ne moze stavit...ne kuzim!!!
###1410989180026
možeš softwareski:
http://cafe.mobil.hr/threads/67438-x...rmware-v20.0.5
post broj 8 ima link sa uputama
taj product code se može i mijenjati tak da ono...
ak su kupio negdje rabljeni ili iz nekih sumnjivih izvora, vrlo vjerovatno je da nemaš orginalni product code![]()
hmmmm! de mi reci ovaj je li ovo sigurno mijenjanje code-a???moze li se kako sta zeznut na telefonu??? a mob sam uezo od jarana koji ga je mijenjao u telefoniji za neki drugi...
###1410989180026
za neke product codove jednostavno ne izdaju update, najčešće kad imaš kao kod nas kupljen mob u VIP-u, pa za te i takve product kodove ne izdaju update
uostalom, gdje si kupio mob?
pročitaj malo ovu temu, http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=162&a=41, možda ti pomogne
i dalje sam mišljenja da ćeš najlakše napraviti nadogradnju ako koristiš ovi suite
ev sad ti rekoh,kupio od jarana koji je zamijenio mob u telefoniji!!! aha sad kontam tu furku sa product code!!! pokusao sam sa ovi suite,ali mi javlja neku gresku posto ga spajam sa usb razdjelnikom nesh kao neki dodatni jack!kad rijesim to vidit cemo sta moze,sta ne moze!!!
a znaci ovo je furka product code se promijeni da bi se mogao promijent FW,pa se onda vrati!!!sam mi reci je li to moze kako zeznut mob???
###1410989180026
naravno, dobro pazi što i kak radiš, ja sam stavio link s ciljem da pomoću onog NSS-a samo provjeriš koji ti je product code, ne da ga i mjenjaš![]()
da da,skontao sam!mijenjat cu ga samo ako bude potrebno!!!
hmmm pokusao sam sa programom,sve sam radio kao i sto pise na upustvo al kad kliknem read,javi mi dole reading values ... Error
Zadnji uredio HCSC : 17-09-2010 u 09:32 Razlog: spojeno
###1410989180026
Molim? Pa zar je to istina? Onda mi koji smo VIP-ovci, smo osuđeni na stare fw-e? Od koga onda VIP nabavlja tefone... Ovo mi se ne sviđa..
Alikad sam u 5 mjesecu kupio mob bila je stara verzija softvera, ne sječam se koja, i odmah sam išao provjeriti da li je dostupna nova verzija, i bila je. Trenutna dostupna za moj product code V 20.0.005. A odkad sam saznao za V21 svaki dan provjeravam i još ništa...
I imam jedno pitanje u vezi navigacije. Jel se može na mobu upisati mjesto do kojeg želim navigaciju u stilu koordinata - tj u stupnjevima i minutama? I da li postoji onda nešto na netu gdje se mogu pronaći koordinate nekog mjesta.
pozzz...evo upravo kupih nokiu x6![]()
pa me zanima koji je najnoviji softwere??
uu znači imam najnoviju..odlično...se sad zanima me kako da se porikta da se tipkovnica zaključa kada razgovaram..nemogu naći to nigje ....to je za onaj senzor
EDIT:
evo imam jedan problem....otvorio sam web i sad je aplikacija ostala u pozadini otvorena....kako da je zatvorim ...aaaaaa
Zadnji uredio domy_os : 19-09-2010 u 20:31 Razlog: spajanje postova
huhu......kako di....aaaaaa ....???
puno hvala......ma znam da netreba....to nikako nisam mogao nači..još me zeza kako staviti prečace na pozadinu![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks