probaj ovo
link
Dajte ljudi pomagajte ako boga znate uslika me radar i prije dva dana.Postoji li mogucnost da skinem tocke interesa sa radarima za Svicarsku.Znam da ponavljam isto pitanje ali jednostavno moram jer ne uspjevam sam nista pronaci.
probaj ovo
link
Pozdrav imam nokiu e55 i instalacija i sve prođe bez problema. Ali problem se pojavi kad treba upisati upisati kucni broj. Buduci da mobitel ima Half-QWERTY tipkovnicu on upisuje samo pocetna slova u adresu i nikak da ga nateram da pise brojeve. Kolko sam cital po netu da je ocito problem da garmin ne prepoznaje Half-QWERTY tipkovnicu. A u 137 stranica foruma predkraj sam naisel da je neko pital za to pa nije odgovora dobil.
Jel itko zna kako to rjesiti?
Hvala
Koliko sam vidio po netu, izgleda da nema drugog rješenja osim MagicKeya...
http://discussions.europe.nokia.com/...ems/m-p/656699
http://forums.techarena.in/portable-devices/1328686.htm
Znam to sam i ja videl![]()
A jebi ga radije budem pricekal novu verziju garmina ili novi firmware
Imam poblem sa baterijom na mobu (e71).
Prije mi je baterija trajala 2-3 dana, a sad manje od dan i pol.
Nije mi bilo jasno kako a onda sam skuzio da svaki put kada palim garmin, GPS trazenje signala je ukljuceno. Prije izlaza iz programa ugasim GPS (one 4 crtice u lijevom uglu) i izađem van.
Kad opetu uđem u garmin, GPS mi je ukljucen. Milsim da mi to zdere baterju. Kako da to rijesim?
Instalirao sam garmin xt, map source i adria route na svoju nokiu e 52, radio tu sve po tutorijalu i proradilo mi je iz prve. Danas mi se pojavio problem, pokušavam upaliti garmin i pojavi mi se loading screen i tada me jednostavno izbaci iz programa. u čemu bi mogao biti problem? Trebam možda sve opet instalirati?
Kod novijih verzija nema povećane potrošnje jer se svi procesi isključuju zajedno s aplikacijom, ako je to u opcijama namješteno.
Nedavno sam već rekao, bio Garmin gore ili ne, baterija mi traje jednako odnosno 4-5 dana. Ukoliko češće koristim navigaciju, naravno da se brže potroši, ali to je tako na svim mobitelima, bez obzira na aplikaciju.
garmin guta bateriju i bez njegovog koristenja. imam najnoviju verziju garmina i u postavkama mi je iskljuceno "lounch background process", no kad upalim garmin, on i dalje trazi gps, one crtice su ukljucene
Pa normalno je da traži, koja svrha od Garmina, ako nema GPS-a...
pa radi u pozadini i trosi bateriju. htio bi da kad ukljucim garmin aplikaciju, da onda sam ukljudim i gps
tako sam imao na xperiji
moze li mi neko dati link od ovog file da skinem (samo mi jos on nedostaje za instalaciju), ne moze se skinuti sa ove stranice sto ima u postu za instalaciju http://www.mediafire.com/?32vf8qn6mz22x10#2
imam zadnju verziju softa 5xxxxxx
Hvala svima koji su se javili na PM i upozorili na mrtve linkove. Napravljen je reupload famoznog 14. dijela CNEU karte koji sam stavljao valjda 10 puta na MediaFire i tek je maloprije prošlo. Sve ostalo je dodatno uploadano i na RapidShare u slučaju da MediaFire opet bude u banani. Linkovi za RapidShare su u uvodnom postu tutoriala. Javljajte i dalje ukoliko nešto ne bude radilo...
Vec 4 god Garmin jos uvijek ne radi na svim uređajima! Zašto? Kao prvo oni misle da su svi Symbian mobiteli isti što nije točno. Svaki ima svoj posebni s3e.icf,db,patchinstall,patchserver i firmware što zahtjeva različita podešenja za svaki uređaj.
Uređaji na kojima garmin radi:
Nokia:e51,e52,e71,e90,5320,6270,n76,n81,n86,n95,n9 7,n8,x3,x6,c6
Samsung:
G810 (ne i g818),l870,i8510,i8910
Sony Ericsson:Radi na svim SE Symbianima ali usporava rad i blokira neke funkcije.
Pozz dečki.
Jučer sam ostao jako iznenađen garminom, jučer sam bio potpuno na nepoznatom terenu i upalim gps, odmah pri ulaskom u karte piše dolje lijevo "no map", mislim možda kad uhvati signal i mape se pojave, kad ono ništa, nema karti odem u postavke i odaberem "pregled karte" i pojavi se karta sa mojim položajem. Izađem iz toga odem u kartu, no opet piše "no map". Evo i danas probam opet isto, ne znam gdje bih mogao biti problem. Možda nemam karti na memory card?
Edit:
Proradilo. U kameri naparvio da se spremaju slike na mob, jer mi je bila puna kartica, ai zbog toga nije neki dan radio nokia maps, sad prebacio na memory i proradio Garmin.
Zadnji uredio kova_sb : 09-10-2010 u 20:34
Imas negde u postovima kako se gasi launch background process, a tako kako si ti uradio nije dobro. Potrazi, sigurno ima. Secam se da se ta f-ja pali, pa se gasi a u medjuvremenu mislim da se gasi o telefon. Pozdrav, imao sam identicnu situaciju, sada je super.
Bookmarks