e da jos dodam da je bitno da nema touchscreen jer to mrzim i da ima wlan ako je moguce
treba mi mobitel prvenstveno za razgovor i sms, spajanje na internet, tu i tamo slikavanje i snimanje videa...
evo 4 godine iman se 810i i sluzio mi je za to nelose al mislim uzet sta boljega pa ako moze kakva preporuka, SE mi je prvi izbor ali moze i dobra nokia, ostalo mi se bas i ne sviđa. cjena nebitna, moze i jeftinija i skuplja preporuka pa cu vidit sta cu
hvala unaprijed![]()
e da jos dodam da je bitno da nema touchscreen jer to mrzim i da ima wlan ako je moguce
Evo ovi s tvojim zahtjevima
Nokie
http://www.gsmarena.com/results.php3...e=0&sFreeText=
SE
http://www.gsmarena.com/results.php3...e=0&sFreeText=
nego reci kako misliš kupovat?
koji je od ovih ericsona najbolji a koji od nokia? nisam neki ekspert a neda mi se klikat na svakog
pa na t-mobile san na pretplatu pa mogu uzet neki mob uz popust na produzenje ugovora a i mogu uzet na bilo koji drugi nacin ako ne budu imali sta zelim, zasto pitas?
ako gledamo samo t-mobile onda u igru ulaze ovo društvo
Nokia e72 - 5mpx kamera,ako ti treba QWERTY tipkovnica onda je on definitivno pobjednik
Nokia e71 - njega bi odmah eliminirao jer je e72 bolja za tvoje kriterije ali e71 je puno jeftiniji
Nokia 5630 -njega bi eliminiro jer po meni je e52 bolji ali ako ti nije potreban gps a više bitna muzika onda ulazi u kategoriju
Nokia e52 -slabija kamera nego kod e72 slican kao e71 samo verzija bez qwerty-a ali dosta lošiji naspram SE elm-a
Sony Ericsson Elm - nešto slabiji nego w995 ali je zato candybar i po meni viša izdrživost u svakodnevnoj upotrebi
Sony Ericsson W995 - 8mpx,8gb kartica,wlan,itd. definitivno preporuka
Sony Ericsson W705 - njega bi odmah eliminirao jer si reko da cijena nije uvjet a on je najlošili od oba SE-a
kad bi napravili rezime
Ja navijam za SE w995 i SE Elm (sad koji ti se više dopada s time da je w995 definitivno pobjednik po specifikacijama ali zato je elm po samoj konstrukciji bolji po mom i ekološki je prihvatljiviji)
A kad bi moro nokiju birat - Nokija e72 je puno bolja od svih nabrojenih nokija
e sad da gledamo slobodnu prodaju
-situacija je kompletno ista (možda jedino nokija n85)
Zadnji uredio Hoc : 23-06-2010 u 13:33
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
hvala puno na iscrpnom odgovoru
mislim da cu uzet w995 jer ipak mi je SE prvi izbor, nelosa mi je i ta nokia al jos cu vidit.
kolika je cjena n85?
Evo da ne dižem novu temu... ja isto tražim neki novi mob za starog.
Niš fensi, bitno je samo da nije totalno nekvalitetne izrade (super bi bilo nešto ala Nokia 6300) i da je jednostavan za upotrebu. Stari pošalje 10 SMS poruka godišnje i primarno koristi mobitel za zvanje. Data, MMS, roaming, kamera i sve ostalo - nula bodova. Nanaša ga na montaže pa zna često ispadat iz džepa i zato je postojeći završio u kanti za smeće.
Dakle, jeftin mobitel - nešto oko 500 kn recimo i što jednostavniji za koristit.
I da, pošto ima 2 broja i 2 mobitela, možda čak neko dual SIM rješenje. Za oko mi je zapeo Samsung C5212. Kaj mislite o tome?
Hvala!
Neki Samsung klizni možda. Nema jebanja sa zaključavanjem tipkovnice, a neke napredne funkcije nisu bitne. Ima Samsung i klizni DualSim, tj. barem je imao.
pozdrav svima....
evo da ne otvaram novu temu i ja kupujem novi mob,,pa prelistavam forum i surfam ali nikako da nadjem pravi odgovor,,posto vec par godina nepratim napredak mobilne tehnologije ,,neznam sto bi kupio..zadnji mob mi je SE k 770,,
najvise mi je zapeo za oko SE SATIO ,sve mi je na njemu super jedino neznam koliko i kako dobro podrzava igre ,,jer je os symbian,a procitao sam u par postova i na netu da je ipak bolji os android za igre .. XPERIA x10 mislim da je to to ,,ali mi se nedava ta lova za mobitel ,,,,,,,
znaci mob u rangu SATIA .ali malo bolji za igre ....
neka preporuka ?,,,hvala
pa u pocetku sam mislo na pretplatu (150) tele 2 , al koliko sam danas cuo ne ide mi u trosak prijenos podataka,,to mi ne pase jer na pozive mjesecno potrosim cca 100kn,,pa razmisljam o kupovini preko oglasnika (koliko je to uopce pouzdano?) vidio sam negdjae da postoje orginal SE sto postoje uopce falsifikati ?ili je to samo patka ?
pa dao bi 1500kn,bi i 2000 da mi je full dobar ,,ili oped radje 200kn ako ce mi bit samo za pozive ,,,,al da ima odlicnu kameru ,ekran odlicne rez,odlican OS ,brzo bi se zapalio ,,zasto ne imat neki dobar gadget u djepu hahaha
Android...a koji mobitel, to ti odluci...
:-) dao bi 2000kn za pretplatu, ili preko oglasa?ako je ovo prvo onda htc desire ili galaxy s...ako je drugo...onda...hm...neznam...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
ti prvo treba da se odlucis koju ces platformu uzeti(da li androdid,da li symbian,windows mobile ili nesto cetvrto)... kada to skontas mobitel ti je najmanji problem
![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
hvala na prijedlozima ,,,,malo cu jos razmislit ali vec sutra idem vidjet dali imaju u tele 2 HTC desire ,izvrsatan je ,odlican ekran ,,ali mi je ljepsi motorola milestone ,,samo je nema nigdje za kupit ,,,,
ponosni sam vlasnik htc desire ,,,,,hvala na pomoci....
Bookmarks