Pa ja prek moba napravim promet od 700,800mb sigurno...skidam,skidam i tak ode to
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa ja prek moba napravim promet od 700,800mb sigurno...skidam,skidam i tak ode to
Hmm, nisam baš siguran dali sam trebao svoje pitanje postati ovdje ili u temi za Galaxy.
Naime, aktivirao sam danas paket "M", aktiviran je, ali nemogu na internet.
Zvao sam službu za koristnike da mi pošalju postavke, žena kaže da pošaljem poruku "i" na neki broj (neznam sad napamet).
OK, ja to napravim, vrati se poruka da moj mobitel ne podržava internet.
Ja onak gledam wtf??
I da, imao sam danas problema sa signalom, mob jednostavno izgubi signal i piše "No Service".
Mislim da je zbog toga što sam stavljao Galaxo i koristim Turbo SIM.
No pustimo sad to, signal opet imam, ali ne i internet...
Wlan radi najnormalnije.. Kako srediti net preko T-Mobile-a?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
nazovi ponovno SZK, jer za android uredaje nemozes poslat postavke, nego se moraju rucno unosit, ugl zvat ce te sa tehnicke i s tobom proci postavke...
Evo ih hint
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
U slučaju da korisnik nije potrošio sve uključene MB iz Simpa opcije Internet XL, a nakon što je prošao vremenski period od 30
dana od dana aktivacije, neiskorištena količina podatkovnog prometa uključena u opciju neće se izbrisati, već će se ponovno
aktivirati prilikom reaktivacije nove Simpa opcije Internet. Nakon perioda od 30 dana, Simpa opcija Internet XL će se
automatski ponovno aktivirati. Obavijest o reaktivaciji opcije korisnik će primiti putem SMS-a, 24 sata prije isteka perioda od 30
dana od dana aktivacije opcije, kojom se korisnik ujedno obavještava da opciju može deaktivirati ukoliko to želi.
Tnx. Kada odem na njihove stranice pogubim se.
Bookmarks