Ako smatraš da ti neće smetat što Wildfire ima manju rezoluciju, 240 x 320, mijenjaj mob.
Gledam malo specifikacije Wildfire-a, i po speckama je puno bolji od Galaxy-a, a razlika u cijeni nije prevelika..
Razlike:
Wildfire: Sense UI, 384 MB RAM-a, uz njega dolazi Android 2.1, procesori isti, kamere iste, te još dosta "sitnih" dodataka.
Pa vas pitam dali se isplati mjenjati Galaxy-a za HTC Wildfire?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ako smatraš da ti neće smetat što Wildfire ima manju rezoluciju, 240 x 320, mijenjaj mob.
Kamere iste? Malo morgen, samo se nadaj. Galaxy radi puno kvalitetnije fotke.
Koliko memorije ima ono Wildfire (za podatke), a koliko ono Galaxy?
Wildfire je u prednosti jedino zbog 2.1 Androida i Sense UI
Tako je, rekao sam da su iste jer su 5 mpx, a sad po kvaliteti sam i mislio da Samsung ima kvalitetnije slike, mada i one nisu baš nešto, jer N82 naspram Galaxy-a mi dođe kao digitalni fotić..
Znači nema baš neke razlike, osim RAM-ovi i bolji OS..
A možda bolje da idem na stavljanje Galaxo ROM-a i to je rješenje svih problema..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
nevjerojatno, kakvo zaključivanje... ja govorim o realnim stvarima koje se osjete u radu. Kamera je vidljivo bolja, 8GB memorije dobiješ odmah, a karticu od 32 GB za Wildfire odi pa kupi !
RAM ? Ma di ćeš tu razliku osjetiti? Trice i kučine.
Sve što sam rekao važi ako staviš na Galaxya neki custom ROM, stock ROM je za u smeće - da ti se zgadi Android![]()
OK, onda ništa od zamjene, idem na stavljanje Galaxo ROM-a pa šta bude
Hvala svima na pomoći.
Bookmarks