Meni se teško spaja i Nokia maps i Garmin?
Dal u tom slučaju imaš kakvu ideju osim a-GPS??
Zelis li da se navigacija brze spoji na satelite bez upotrebe Assisted GPS-a?
Ukljuci najprije neku drugu aplikaciju za koju znas da se brzo spaja (Nokia maps, GPSd.jar, status GPS-a u postavkama,…)
Kad se odredjena aplikacija spoji na satelit, pokreni Sygic i on ce se odmah spojiti na satelit.
Druge aplikacije mozes sada ugasiti ako ti nisu potrebne.![]()
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Meni se teško spaja i Nokia maps i Garmin?
Dal u tom slučaju imaš kakvu ideju osim a-GPS??
FYI
znam da je OT..
updateom N97 na zadnji fw dobije se positioning putem wi-fi.
našlo me u zgradi s metar debelim zidovima.
Kako se neki uređaj brzo spaja na satelite ovisi o samom uređaju tj. internoj arhitekturi odnosno o izvdbi njegovog internog GPS prijamnika, a sve aplikacije preko API-a dbivaju podatke o satelitima sa istog tog GPS prijamnika. Ne može biti da će uređaj s jednom aplikacijom prije uhvatiti satelite nego drugom (TTFF). GPS uređaj hardverski traži satelite, a onda kad ih pronađe dostavlja podatke preko API-a već nekom programu koji ih onda interpretira (prikazuje kartu i sve ostalo) korisniku.
Puno ovisi i o vremenskim prilikama, ako ima puno oblaka teze se spaja.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Meni ovaj postupak bas i nije jasan.
Pa isto ti je dal ti cekas da ti se mob spoji sa GPS-om prek Nokia Maps-a ili preko onih GPS "postavki"..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
imam problem sa sony ericssonom satio... sve moguce nacine sam probao ali nema gps signala...
Bookmarks