meni pise nesto tipa da imam od 3.1.2 do sad ovog 4.0...jel to to??
jer mene to nikad nije pitalo da spremi ili nesto...
mora ti pisati gore na vrhu zelenim slovima da cydia ima spremljen shsh za xxx firmware
iPhone 5s 16 GB
meni pise nesto tipa da imam od 3.1.2 do sad ovog 4.0...jel to to??
jer mene to nikad nije pitalo da spremi ili nesto...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
hmm ne pise...pise samo this device has a pending tss request
@tutlek
da, to je to
@Eagle
probaj restart napraviti pa onda upali cydiu
iPhone 5s 16 GB
jesam..isto
sacekaj koji dan, vjerovatno ce ti reci da imas spremljeno
iPhone 5s 16 GB
kako na iPhone namjestiti da ti ne pokazuje na ekranu da ti je poruka stigla? (ne mislim samo na preview nego i u cijelosti)
tyvm
Postavke/poruke i ugasi PRIKAŽI ISJEČAK
e dobro pitanje to bi i mene zanimalo
Na ne JB mobu nikako, a za JB mobove preporucam MCleaner, korisnici Symbiana ce ga prepoznati...![]()
Zbog poteškoća s wlanom odnosno neradi uopce - zelim se vratiti na 3.1.3 (trenutno na 4.0.1) pa mozda proradi. dali je to trenutno moguce i jel mi moze netko pomoci oko toga?
radi se o 3G 16GB
msn - lek0@live.com
hvala unaprijed![]()
ajmo redom
1. napravi network reset
2. probaj jos jednom pa jos jednom pa možda proradi opcija 1
3. napravi power + home reset
4. pa restore u itunesima
5. pa novi software (4.1)
ili
http://support.apple.com/kb/ts1559
http://www.iphonetiquicia.com/iphone-wifi-oven-trick/
p.s.
vecina se korisnika 3g modela zalila na taj problem pa ti jedino ostaje ios 4.1
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
1. napravio
2. vise puta napravljeno
3. sto je ovo?
4. zar mi to nece staviti 4.1. koji nezelim jer nema JB za njega?
5. nema JB jos - nebi
linkovi mi nisu pomogli
kako god htio bi staviti 3.1.3 pa probati wlan, ako nece tada, trazim lovu nazad za pokvaren mobitel.
edit - slijedio sam onaj tutorial s cafe mobila gdje se samo stavi u DFU i onda ubaci firmware ali imam problem s ulazenjem u DFU, dakle 2 su scenarija
1. udje mi u recovery, ako se nevaram, nacrtana je ona itunes ikonica na iphonu i mogu mu ubacit firmware ali mi da unknown error 2009, pretpostavljam da zato sto je recovery a ne DFU
2. udje mi bas u DFU (crn ekran) ali mi na itunesu loada nekakav "Waiting for iPod" i kada napokon zavrsi da mi unkown error 2005
zatim ga moram izbaciti iz DFU sa drzanjem power i home i onda se ponovno normalno upali mob.
molim vas ako moze netko na msn ili skype da me navodi! (msn lek0@live.com, skype bloodyflee)
Zadnji uredio WANKoner1 : 10-09-2010 u 19:11
Spoji telefon s kompom i dok je upaljen stisni istodobno Home i Power gumb i drži ih. Kad se pojavi jabuka na telefonu drži samo Home gumb. Onda ga iTunesi moraju prepoznati u Recovery modu. Drži shift na tipkovnici i klikni na restore i odaberi 3.1.3 firmware i restoraj. Naravno, sam firmware moraš prije skinut na komp.
hmm..dakle imam spremljen shsh file,i sve napravio po tutorialu i kada idem downgrade-at baca mi gresku stalno 1015. help?
radim downgrade s 4,1 na 4,0,1
trenutno imam itunes 9,x da update-am na 10?
EDIT: solved![]()
Zadnji uredio pbreaker : 13-09-2010 u 00:07
★★★★★
Imam problem vezano za ocitavanje brojeva iz imenika, imam spasen broj u imeniku a kad me taj broj poziva meni ne ispisuje ime pozivaoca nego mi pise kompletan broj pozivaoca. Moze li se ovo rijesiti i kako? Pozdrav
imam problem...ne mogu otvoriti mail aplikaciju, kad god pokrenem, nakon sekunde se ugasi...
jucer je sve normalno funkcioniralo...nista nije instalirano, samo je napravljen upgrade installousa iz cydie...svi ostali programi normalno rade, jedino mail zafrkava...
radi se o 4.0.1 ... do sad je sve sljakalo...jel moguce da je ovaj upgrade nekaj poseremetio_?i kako popravit?
napraila yam reset sa home i power tipkom i nije pomoglo...
Zadnji uredio tutlek : 12-09-2010 u 13:21
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Jel se i vama zadnja verzija Facebooka rusi na iOS 4.1?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Paaaa, meni ne, na ipodu... Neznam na iphoneu..
One day, sky went blue...
Facebook meni normalno radi. 3GS@4.1
Bookmarks