Može li se podesiti da se ukran otključava pritiskom na neku od tipaka ispod ekana, a ne samo s gornje strane uređaja?
Čemu točno služi okrugla tipka sa scrollom osim izbjegavanju prljanja ekrana s prstima?
Osoba koja mi je u imeniku bila pod imenom i prezimenom mi se nakon povlačenja kontakata is Gmaila prikazuje samo kao Ime, ne vidim i prezime, kako ga natjerati da prikazuje ono što je u telefonu kada sam u imeniku?
Je li ga moguće natjerati da kod searcha ignorira dijakritičke znakove (većina ljudi u imeniku koji sam syncao ima dijakritičke znakove)?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
3. Odeš na kontakt osobe, pritisneš na Linked i onda u dropdownu odabereš iz kojeg izvora želiš da koristi ime.
možes namjestit trackpad 2 wake na većini ako ne i na svim romovima... imaš na modacu za sense romove u obliku update.zip , a svi aosp romovi ionako koriste cyanogenmod bazu i kernel...tako da u njima samo odeš u settings--->cyanogen settings--->input settings--->trackball wake.
kad smo vec kod imenika, s obzirom da koristim fejs..i da sam sinkronizirao kontakte sa fejsa, sada ih imam u imeniku te ih mogu linkat i tako mi poveze i sliku i sve sa brojem iz imenika. medutim neke kontakte koje sam linkao, ne prikazuje mi sliku...isto tako, kada sam to sinkronizirao prvi put, onda mi je izbacio i moju sliku profila i ona mi je bila u imenku kao contact card. medutim sad je nema...kako to sredit?? :-)
jedno brzo pitanje:
kada razgovaram sa nekim na Desire-u , uključim zvučnik (da nemoram držati mobitel na uhu), ali kad me tijekom razgovora (preko vanjskog zvučnika) netko nazove, ne čuje se nikakvo "bipkanje" da imam drugi poziv.
Da li se to može nekako podesiti da mi mobitel bipka za drugi poziv ??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Settings-call-additional settings-I na call waiting stavi kvacicu...tada bi te trebao upozoravat
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
A neznam...tad I ne treba bipkat, jer ga vidis...haha...
ne vidiš jer se ekran izgasi...
Pa da...maknes ga od uha I ekran se upali...ili senzor iskljucis
da, ali koja mi korist od toga, kad ne gledam u mobitel dok razgovaram a zvučnik mi upaljen...
Bookmarks