4 godine sam na tele2 i nikad takav problem nisam doživio.
Nedavno smo cura i ja presli sa vipa na tele2 i za sada smo totalno razocarani... U svakom razgovoru sa bilo kim, svakih 3-4 sekunde, izgubi signal na jednu sekundu i tako u nedogled... Signal na mobitelu uvjek pun! Nikoga ne razumjem sta priča.. Zvao sam sluzbu za korisnike, oni kazu da se nitko nije zalio... Da li netko zna u čemu je jebeni problem???
Problem se događa i meni i njoj, dakle nije do uređaja.. na vipu nije bilo nikad takvih problema
4 godine sam na tele2 i nikad takav problem nisam doživio.
1. Gdje živite? (Grad, selo...)
2. pozivi između vas samo problemi ili i prema drugima kada zovete?
U većim gradovima signal je dobar i nemamo problema skoro pa nikad...možda 2 puta mjesečno (Zagreb, Karlovac, Sisak, Rijeka, Pula, Opatija...svi veći gradovi).
Ako se problem taj javlja a signal je jak ili je problem do mobitela ili do kartica. Kako god, odite do Tele2 centra pa se tamo bolje raspitajte, moguće da je njihov problem...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Zivim u zagrebu, u centru, dosta putujem na relaciji zg - bj, i isto mi se dogada, kao i njoj... mojoj frendici je isto tako.. izgleda da nismo jedini s tim problemom
je imaju dosta rupa po rh di puca signal sta je je!!!
Ja imam Tele2 broj prepaid već godinu dana, čisti novi broj...stinih problema ima samo ako si u nekoj podzemnoj garaži ili u podrumu...ali evo u godinu dana možda 4-5 prekida poziva i 2-3 štekanja po par sekundi tijekom razgovora...a pričam oko bar 60min mjesečno na mobitel...
U zagrebu isto.
Mislim da nebi smio imat takvih problema i definitivno posjetite Tele2 centar kada idete usputNemojte samo tako lako odustat
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
pa i meni zna bit pun i u sekundi ga nema pa se vrati ...
Moja zena je prije mjesec dana imala problema da joj je veza pucala nakon cca. 2-5 min. razgovora! Sumnjali smo na mobitel, ali smo onda ustanovili da se to desava samo kad je na poslu i jos jednoj kolegici koja je na Tele2. Nakon nekog vremena je to prestalo i pretpostavljamo da je bio problem do bazne stanice.
Bookmarks