Zasto smo uvijek mi te (ne)srece da nas sudci uvijek, al bas uvijek u svakom sportu kradu...
Došao s vožnje.
Na cestama nikog živog. Nisam ni puno mrtvaca vidio.
Puste ceste, svi kafići zatvoreni, ljudi unutra. Super
Malo ne radi rasvjeta na nekim dijelovima, ono tipa 10 stupova u seriji... Smuchac, ajd skoči tu poslije roštilja pa to sredi![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zasto smo uvijek mi te (ne)srece da nas sudci uvijek, al bas uvijek u svakom sportu kradu...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
došao s maksimira...
prošlo ok, makar totalna neorganizacija...
idući put će valjda biti bolje...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Idem se sastavit i odspavat sutra dok me volja.(to sam i šefu reko)
Aj uzdravlju.![]()
Proucavam Google instant..
Btw kaj je sa Youtubeom?
Nema mi vise onih videa koje mi "preporucuje".
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Yay, prvi sat racunalstva, i svi smo umrezeni :fail: bas smo mi te srece, i ta srednja ;P
One day, sky went blue...
Nikog nema?
Svi uče?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
došao s vaterpola...
neorganizacija kakvu u životu nisam vidio...
uz natiskavanje stolica i dobivanje još 100-200 mjesta, što mislim da nije po svim sigurnisnim propisima, ali nema veze, usudili su se prodati preko 100 karata više...
nakon što su rasprodali i taj višak karata, ljudima su bez srama prodavali karte za polufinale između italije i mađarske tvrdeći da će s tim moći ući, što naravno nije bio slučaj...
ne znam kako je na kraju završilo, da li su ljudima vraćali novce ili nisu...
uglavnom, totalna neorganizacija...
mala zemlja za velike sramote...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
kakve vas stvari u zivotu muce
jedva cekam da morate placat mjesecne rezije, dizat se na regular every day 8 hour work, brinut za familiju i tak to..
i imat definitivno tu mač godinica obziorm na real feel..
real feel?
16 - 17
mood: depressed
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
luna hepi b day tebi
ot: gibam u skolu a jedva gledam :/
Happy brzdej teta Luna!!!!!Aj viš ju mač mor moni in jur lajf
Inace, VIKEEND! WOHOOOO! ^^
One day, sky went blue...
Ajde, Luna...
Žalila si se da nema posla, a sada si barem sigurna i možeš imati familiju.
To je normalan tijek.
Jedino ću ja naći neki posao gdje ne trebam puno raditi, a da imam preveliku plaću
Sretan rođendan, ako ti što znači
Ali, bolja lekcija:
OT: Došao iz škole, gledam na svjetlu stranu života i tražim par knjiga![]()
Dosao doma, nemrem gledat..
vec su nam najavili 3 testa iduci tjedan xD
To samo meni TPB baš i ne radi ili...
Izgleda da nije samo tebi...
Ni meni
OT: Odo se vozit
Bookmarks