Doso iz skole... Jaooo i to upoznavanje... Ima super ucitelja a ima i nekih prdonja starih, kak mrzim te stare ucitelje... Sve po pravilniku! Dosadno... Inace razred mi je cudan![]()
mladost gotova za danas, sutra maksimir od 8 ujutro... :/
ali preživjet ćemo i to...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Doso iz skole... Jaooo i to upoznavanje... Ima super ucitelja a ima i nekih prdonja starih, kak mrzim te stare ucitelje... Sve po pravilniku! Dosadno... Inace razred mi je cudan![]()
One day, sky went blue...
tražim kalkulator po cijeloj Rijeci!zna tko gdje ima kupiti kalkulator koji može čitati dokumente napisane u notepadu?hvala
Zadnji uredio capone5 : 07-09-2010 u 16:41
došao s maksimira, nazad za pola sata...
takvu neorganizaciju u životu nisam vidio...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
A ti ga bas spammas posvuda...
OT: eto radim.![]()
Izgleda da Vip ne računa vrijeme niti po gregorijanskom, a bome ni po julijankom kalendaru... Možda po majanskom?
Search?
http://www.google.com/custom?num=50&...=cafe.mobil.hr
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Daj ti streberu jedan tiho budi
To sam napisao samo onako okvirno do kraja mjeseca, nisam sada precizirao dali je do 30. ili 31.D
Inace, ljudima se ovaj link daje kada nekaj traze: hint
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bole me leđa, il od sjedenja u školi il od hladnoće... Uffff... Kud bas ja.
pametnjakovići naravno da sam koristio google, moje pitanje je bilo usmjereno onima koji znaju gdje ima za kupiti u Rijeci!
Oprosti što sam te uputio u temu gdje (knock knock) možeš postaviti svoje pitanje bez da ti ga netko obriše. Zamisli tu idilu, postoji mjesto na forumu upravo za tvoje pitanje. Ali ne, mi smo pametnjakovići. Samo ti meni bezbrižno uživaj, sretno u pronalasku kalkulatora.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ohh kuda ovaj svijet ide :/
Odo spavat..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
http://www.facebook.com/home.php?#!/...12540615471085
Ajde sad lepo, oce ko bit admin?![]()
Već postoji
Jedino ako ti sam sebi želiš biti admin na "svom" forumu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
E jeste neki -.-' kaj mi niste rekli? Ja trazim pa nema
Kak se brise grupa?![]()
Ne, nemoras mi davati taj link jel sam trazio po netu i nije bilo...
Btw kak samo najdes takve stvari?
alan ford ekipa vam nije ravna...
Preko vjernog prijatelja haha
Jelda?![]()
Da si koristio ovo, znao bi da je već davno to najavljeno
Kaj nisi pitao?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hahah
Ma mislio sam reci kada dode i u druge mobitele, at o je predvideno tek 2011
PS: Ta motorolica je jos uvijek concept phone
totalno...baš sam konj, ma živciraju me ti ispiti, pa ni ne čitam!sorry XLR
Bookmarks