Cionn dobijes sliku za pola sata![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kakav moze biti ako je tek kupljen?![]()
Onda ćeš baciti Desire... jel da
Gdje si ono rekao da živiš?
Kako dobra ideja...
![]()
Zadnji uredio georgy : 05-09-2010 u 12:55
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
E ljudeki? Se moze sa ipoda izbrisati aplikacija koja nije jos downloadana? Skidam neku igru al je stala na pola i neznam kak da zbrisem.. Da ga rebootam?
One day, sky went blue...
Šta hoćete?
Sent from my Galaxy S using Tapatalk
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nije mi jasno zašto se ove skakačice uopće natječu ako na istom natjecanju skače i Blanka.
Pa, ona svaki put pobijedi. To više uopće nema smisla....
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sutra skola, tri sata morqm bit tam, ko zna sta ce nam raditi
Inace hvala kaj nitko nije vidio moj problem o stalom downloadu, rijesio sam ga sam -.-'
Znam melodiju, ali se ne mogu sjetiti od kud je...
Kako me živcira![]()
Ogladnio sam...
Jedu mi se muffini
OT: Odo sa starim do aerodroma po mamu, dosla iz Münchena![]()
![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Sjetio se
OT: Gledam nešto, jedem kokice.
Cionn- kad si je naručio i koliko platio?![]()
još jedan dan bez sna završio...
sad zasluženo spavanje...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Prvi dan u skoli uspjesno prezivio, bas sam dobio odlican raspored![]()
A, težak ti prvi dan...
Meni je super, samo mi je žao što je pao ovaj jedan dečko koji je baš normalan. A neki idioti prošli
Ali, šta ćeš.
Još samo moram kupiti sve udžbenike![]()
Ja rijesio sve udzbenike preko neta, stigli u manje od 3 dana
A cuj, imali smo rasku 3 sata...E nema kaj nam nije sve izblebetala...
Al zato nas je razveselila jel idemo 1.10. u Gardalaaaaaaan iiiihaaaaa![]()
Ma, nama isto gluposti pričala.
Ali, nas ne bi vodila na izlet, makar bila evakuacija- mi vjerojatno ne bi išli![]()
Meni je neka nova uciteljica (plavusa...) razrednica, a raspored je kak mi se cini, zakon. Jedino kaj imam svaki dan ujutro nulti sat... Al i to cu prezivjet... Jedva cekam racunalstvo!!! Iiiihooo! Valjda ce bit zanimljivo u srednjoj, a i cini mi se da znam ko ce bit "alfa" u razredu (sve decki osim jedne cure u razredu).
Bookmarks