Očisti privremene fajlove,cache i history pa probaj opet.![]()
chrome mi je jako spor,recimo imam otvorene 4 stranice, nek su neki videi,ili animacije,ili igra na facebooku,jako se sve uspori,počne stekat,sad ne znam u cemu je stvar,dal u pregledniku ili..
imam zadnji flash player, 1gb rama..
zna mi se pojavit da mi je virtual memory low,to sam povisio u my computer,ne znam sto da jos probam,imate kakav savjet..?
hvala
gidi jap!
Očisti privremene fajlove,cache i history pa probaj opet.![]()
e kad smo kod toga,imam ccleaner,i stavim tamo kvacicu da mi ocisti kolacice i povijest a ocisti mi i sva korisnicka imena i lozinke za forume itd,ne znam cemu to.. :/
gidi jap!
aha,thx..
a znaci u tom ccleaner-u oznacim da sve pregleda i izbrise,sto se tice chroma,ne mogu nista zeznut? (povijest,predmemorija,kolacici it..)
gidi jap!
Kad se ti međuspremnici pretrpaju,programi se ukisele i jedva se miču. Može bit i da nije to,al velike su šanse da jest u tome problem. Ako imaš neke šifre,vodi računa da ne odu u nepovrat.
ma tih par koje imam znam napamet,a neke imam napisano,a kako najbolje to ocistit,pomocu nekog programa ili..?
gidi jap!
Svaki web browser ima opciju čišćenja history spremnika kao i cookie-a.
Imaš i Windows šemu:
1) Click Start, Programs (or All Programs), Accessories, System Tools, Disk Cleanup
2) Choose the correct drive usually C:\
3) Check the boxes in the list and delete the files
Bookmarks