Cion je svemoguci... Ocito xD btw imam screenshot da si izgubio i sutra cu metnut sliku da se svi uvjere![]()
![]()
Kako obozavam ovu prokletu tipkovnicu na ipodu... XD
A koliko si ga ti platio?
Imaš Crush the Castle po kojem je napravljen Angry Birds.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Cion je svemoguci... Ocito xD btw imam screenshot da si izgubio i sutra cu metnut sliku da se svi uvjere![]()
![]()
Kako obozavam ovu prokletu tipkovnicu na ipodu... XD
One day, sky went blue...
@cionn
Ta tvoja telka ocito ima kotaće i pere veš...![]()
Da sad je House :beli:
I ja bi telku koja pere veš -.-'
Ot: cucek mi hrče... O maj gad xD
E, fico, fico...
Koliko mi je trebalo da skužim o čemu pričaš ("akomulirati")...
OT: Došao s vožnje, doživio novo iskustvo.
Mislim da je netko na mene bacio jato mrtvih muha
Vozim se, i odjednom centimetar ispred mene nešto zablješti.
Prođem i skužim da su to muhe, malo vozim i vidim da su još na meni (njih 5- 6).
Malo se stresem i još su tamo- i onda skužim da su mrtve.
Ali, nisam ih sačuvao da ih sada doma pogledam- maknuo sam ih sa sebe u vožnji.
Nije mi jasno što je to bilo.
Nešto vanzemaljsko![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Joooj Žorži, a jesi plav...pa kako neznas kaj to znaci?
Edit: ima li kakva app za ipod za provalu na speed toucheve routere? Briem da je neko nes piso o tome ovde![]()
Zadnji uredio fico45 : 04-09-2010 u 14:33
Uh, i ja tek skuzio kaj znaci "akomulirati"
Pitaj georgya, on je experta u tim podrucjima
Koji god mobitel ili OS on kupio, uvijek ce naci neki takav program
Hint: iSpeedTouched
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dosao sa kosa, nemogu mrdnut prstom...
Sad se idem najest graha i luka i chillanje![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bio sa frendom na klopi, najeli se hamburgera i pomfria, i onda cugnuli Coca-Colu (da, sad si mislite jesmo i mi stvarno...)
Došao s vožnje.
Ne shvaćam ljude koji ne stisnu ono tipkalo na semaforu pa "propuste" zeleno i čekaju...
Uvijek mi dođe da im viknem da je sada i njima zeleno, ali mi se ne da![]()
Wiii stigla mi futrolica i screen protectori za Desireee
Imam jos 5 komada screen protectora, jel treba nekom?![]()
Daj mu opalite ban
Vidite da provocira![]()
Da, kakve su to maškare u Maksimiru?
Mene nitko nije obavijestio
Ne prijetim ja, samo kurim vatru![]()
Hahaahha da, ko ce ga znat..![]()
Pozdrav svim redovnim chatterima, ali ostaloj raji znanoj i neznanoj. Malo me ima, malo nema, pa navrnem iznenadno
Trenutno pokusavam skontati kako da ubacim C6 CFW na 5800 bez tragicnih posljedica, ispijam caj i lijecim prehladu uzrokovanu naglom promijenom klime (na Korculi bjese 40ak C, dodjem kuci, 20 C). Usput i da se pohvalim, upisao sam u prvom roku Fakultet elektrotehnike, napokon postadoh student.
Bravo
OT: xlr je ozbiljan ko proljev
PS: Nemoj da te vidim da mjenjas Desire za onaj neki shit od Galaxy S-a![]()
Kaj je sad sa napajanjem na kompu? O.o
Upalim ga, ono ruži. Onda ga drmnem, i prestane. Onda za minutu opet, svaku minutu ga moram puknut da prestane O.o
xlr- nabavio si Galaxy S?
OT: Najeo se pice![]()
Nije zafrkava samo.
Znam da on nikada nebude prodao svoj desire
Bookmarks