Zato i pitam jel su paid... Nova mi je zakon a cod zombies nema vopce free... A jel ima kaj multiplayer, tipa Words with friends? Da se skupa igramobas bi mi bio gušt
![]()
Zato i pitam jel su paid... Nova mi je zakon a cod zombies nema vopce free... A jel ima kaj multiplayer, tipa Words with friends? Da se skupa igramobas bi mi bio gušt
![]()
One day, sky went blue...
Kakav je ovaj Steve Jobs kralj
Predobar je ovaj novi iPod Touch 4G a i onaj iPod Nano nije los.
Al me zato Shuffle razocarao
Inace, odlicnu predstavu je napravio, jos traje ali mi se neda gledat sto je promjenio na Apple TV-u.
Djelomicno sma ljut zbog ovog live streama, dosta lagga i nekad zna prekinut i samo audio pustit...
Sve u svemu, ja zadovoljan
PS: Jos malo pa ce pustiti iTunes 10 u "divljinu"
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
A koje su pozitivne strane iTunesa 10?
Napokon syncal pjesme na iPod xD samo moram metnut diskografiju nirvane kao jedan album...![]()
Ping-neki wanna be facebook/twitter drustvena mreza, al zgodno izgleda.
Integriran je u iTunes i mozes preko nje kao na FB-u shareat muziku, i kao na twitteru followat i biti followan
I poboljsani pregled. Ostalo nisam uspio pohvatat kako mi je laggala konekcija i non stop me izbacivalo![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
došao s mladosti, spremanje i onda opet na job...
a nakon noćne jutarnja...
volim svoj posao...![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Došao s vožnje.
Kakvog seljaka sam vidio...
Stane si u ugibalište kod izlaza iz benzinske u Maksimiru, sparkira auto, stane si na stranu prema nogostupu i piša
Ja prolazim, on polako protrese i ulazi u auto
Benzinska sa WC- om 10 metara od njega- a on nasred ceste piša...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ponekad se pitam, zasto je bog nekima dao oci i mozak :/Da to sam procitao, al evo npr. ja imam Leedroid 2.0a A2sd, i sada zelim staviti A2SD*, e sada koliko sam skuzio, prvo trebam formatirati karticu preko rom managera pa da mi napravi ext3 pa onda staviti na karticu Leedroid 2.0a A2sd+ i flashati ga?
Ocito ih neznaju koristit![]()
jutarnja i cijeli dan, pa noćna, danas opet jutro pa cijeli dan...
to je to...
nema odmora...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Popit jednu i spavanac..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Doso doma od mame... Pa za krepat, preko puta restorana a ne hvatam njihov wi-fi, ni vani, i onda se idemo setat i tam negdje u zabinju zakljucavaju mreze (valjda znaju da imam ipod :?
OT: Oce ko Words with friends? Nick mi je... Wait for it... fico45![]()
Nasao sam najbolju grupu na facebooku
"Girls think giving birth is hard, try playing COD with a laggy connection"
Znam, ima neka slicna grupa...![]()
Došao s vožnje.
Počeo gledati The Gruen Transfer.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Razmišljam dal uzet G2 Touch drugi tjedan ili probat nešto kemijat i skupit lovu za Legend...
Igram Words with friends sa Cionom... Prvo lik odustane a onda se hvalisa kak pobjedjuje...![]()
Predao si se i izgubio gade jedanmoglo je cekat do jutra al jbga, pobjedio sam
OT: popim casu mlijeka i idem krmit... Valjda... Cudni su putevi gospodnji xD
Sredio frendu otkljucan desire za 2200kn, bagatela..
Cion, imas kakve dobre igre za desire? Navukao se na angry birds![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks