Jesi probao format i reinstall firmwarea(ako imaš nešto važno backup napravi prije)?
Od prije 2 mjeseca mi pocele stizat poruke:info poslali ste poruku na broj (113567898) koji ne podrzava sms poruke,za informacije obratite se sluzbi za korisnike.
Nazvao sam njih i oni naravno neznaju nista,vjerojatno sam instalirao neku aplikaciju koja sama salje poruke,ali sam deinstaliro sve sta sam u zadnja 2 mjeseca stavio i opet dosada radi probleme,a cudno mi je da tih poruka nema u nacrtima ili ono di se vide izvjesca o isporuci poruka,jel zna neko kako nac uljeza koji mi salje te poruke ili pokusava poslat,u biti neznam vise sta da napravim i dodje mi da ga zaljepim u zid.
Jesi probao format i reinstall firmwarea(ako imaš nešto važno backup napravi prije)?
ima li neki softwer da zabranis taj broj? ne znam ima li ta opcija u aplikaciji black list, znam da sa njom mozes zabraniti dolazne pozive, mozda moze i odlazne. tebi je bitno naci neku aplikaciju koja zabranjuje odlazni kontakt sa tim br. telefona pa ako neko zna koja bi to mogla biti aplikacija neka se javi ovdje.
Probaj pogledati postavke za SMS-MMS-E-mail u folderu poruke i općenito postavke za internet(WAP-WEB) u folderu postavke
moguće da ti je neki program ubacio "uljeza" informaciju u Internet ili MMS postavke...
Postoji software za blokiranje poziva i sms-ova
Webgate Advanced Blocker
(za hack-ovane mobitele naravno)
Bookmarks