Jel samo meni šteka sync Google kontakata jer sam zaebo neš ili je kod njih greška?
Priča ide ovako: bilo mi dosadno pa sam išao brisati kontakte iz telefona da mi se ne brkaju sa onima sa Google accounta. A budući da su bili linkani jedni na druge, uspio sam izbrisati i veliku većinu iz Googlea. Išao sam onda na sync da mi povuće sve ponovo sa Google accounta, ali javlja grešku. Mail i Calendar synca bez problema. Onda sam obrisao sve kontakte u telefonu (i iz Phone i iz Google) i opet neće syncat. Onda sam napravio Export sa Googlea i prebacio vCard file na mob. E sad, neki brojevi imaju crticu, tipa 01-123-4567. Jest da to ne smeta, ali ipak, otkud? A sync sa Google accountom i dalje ne radi!

Normalno da su mi se izbrisali i sve slike kontakata, a ne mogu ih povuć sa Googlea.
Ajd nek neko proba napraviti sync kontakata pa da vidim da stvarno nisam tolki baksuz pa napravio to sve baš kad Google STVARNO ima problema sa syncom. Ili mi dajte savjet šta da radim.
E da, htio sam obrisati Google account i napraviti novi ispočetka, ali ne da jer je linkan na hrpu drugih appova, pa traži Factory reset što mi se ne da raditi.
Bookmarks