Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5
    Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    iPhone 4 16 GB
    Operater
    VIP
    Bodovi
    3.325
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.325, Nivo: 13
    Bodovi: 3.325, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

pomoc ..kaj kupiti...HTC Desire , HTC HD 2 ili iphone 3gs ili iphone4

Hello ekipo !

Kak ste ? Nadam se da ste se svi odmorili ili da se jos odmarate. Nazalost moj odmor je zavrsio i sada se moram vratiti sljakanju. Kak bi si bar malo uljepsao dane kada moram raditi volio bi zamjeniti si mobitel. Stoga Vas molim za pomoc od strucnjaka koji su probali te mobove. Dakle da ne gnjavim previse.. Sada imam SE Xperiju X1 koju mislim prodati , ali neznam kaj kupiti nakon toga. HTC Desire , HTC HD2 , ili iphone 3 GS ili iphone 4 ? Jedina jako bitna stvar mi je da mobitel moze sluziti i za navigaciju posto sada koristim Garmina na Xperiji i jako sam zadovoljan. ( pod navigacijom mislim pravi program a ne google maps. )
    U nadi da cete mi pomoci srdacno vas pozdravljam

zgking

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Majstore, dobrodosao na forum, ali drugi put malo procitaj pravila prvo. Ova tema ne spada u ovaj podforum i vrlo moguce da ce ti biti obrisana ili barem preseljena...

EDIT by smod: da, preseljena
    Zadnji uredio Inovator : 22-08-2010 u 14:12

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ovako
    -prepostavljam da si vip-ov korisnik i da ces iphone morat koristiti unlockane i normalno jailbreak-ane,pa idemo od te prepostavke.
    Ako vec moras birat između iphone 3gs i 4 onda izaberi na temelju cijene jer ga ocigledno ne budes uzimo u t-mobile-u (ako budes onda bez razmisljanja iphone 4) inace ce te okvirno iphone 3gs kostat preko oglasnika oko 2000 - 2500 kn (ovisi o modelu,starosti itd.) a iphone 4 oko 3500 - 4000 kn pa nadalje.Što dobis sa jednim a što dobis sa drugim onako prepostavaljam da znas jedina prednost nasparam htc-ove dvojce je u tome što je malo bolje po meni sređen taj ios4 i mnoštvo opreme (što kineske a što kvalitetnije od firmi koje su se specijalizirale za iphone tj.za proizvode sa znakom apple) jedini gubitak je to što iphone u jednom i drugom slucaju mora biti unlockan i jailbreak-an a ako planiraš prec na t-mobile pa s time i kupiti navigacijski orginalni softver onda nema brige jer inace jailbreak/unlock radi ali moraš uvijek cekat da ga naprave za noviju verziju softvera pa nesmijes nadogradivat itd. a da negovorim o silnom trudu koji ulaže apple da se zaustave takve radnje.
    HTC HD2 - jedinu prednost vidim u velicini ekrana,jer sve ostalo na njemu je pomalo zastarjelo (ovdje govorimo o softveru) s obzirom na najavljen dolazak novije wm platforme ali s njim bi ti bio najlakši prelaz s obzirom da imaš SE x1 - po mom bolji je htd desire.
    HTC Desire - trenutno najpopularniji smartphone uređaj,ima isto dosta veliki ekran,android platformu i to 2.2 (froyo),možeš stavljat crack-ane aplikacije i nisi toliko ovisan o samom softveru kao na ios4 i da se naci dosta dodatne opreme
    - ukratko -
    - sa hd2 - doslovno prelazis sa magarca na magarca (tj.nista novog neces dobit osim htc sens-a i veceg ekrana)
    - sa iPhone 3gs/4 neces pogrijesiti ali si jako ovisan o samom procesu unlock-a/jailbreak-a (nije to veliki problem ali ti može zadati glavobolje),navigacija je dobra i ima dosta dobrih programa,samo kod njega ti uvjek vrijedi pravilo ili ti se svidi ili ne
    - sa Desire-om neces definitivno pogrjesiti,cijena preko oglasnika ce mu padati jer ih je sad vip poceo zakljucavati i omjer dobivenog i uloženog je na njegovoj strani,meni osbno nije bas sjela android platforma tako da sam se ja odlucio na iPhone 4 (pošto sam imo 3g/3gs i cisto su dobro obavljali moje svakodnevne potrebe) a HTC desire ostaje u dobrom sjecanju.
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2010
    Bodovi
    5.876
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.876, Nivo: 18
    Bodovi: 5.876, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoc prejebeno si napiso sve ovo.. svaka cast na trudu.. ja trenutno imam LG COOKIE od kojeg me vec glava boli.. za iphone 4 nemam 5 000 kn... a iphone 3gs ima previse ljudi a i nekak je zastario.. tak da bi si najrađe kupio ovaj htc desire.. najvise me privlaci ovaj veliki ekran ali isto tako me ekran najvise i odbija od kupnje njega zato jel je nekak blijeda slika..

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marko2781991 Pregledaj post
    Hoc prejebeno si napiso sve ovo.. svaka cast na trudu.. ja trenutno imam LG COOKIE od kojeg me vec glava boli.. za iphone 4 nemam 5 000 kn... a iphone 3gs ima previse ljudi a i nekak je zastario.. tak da bi si najrađe kupio ovaj htc desire.. najvise me privlaci ovaj veliki ekran ali isto tako me ekran najvise i odbija od kupnje njega zato jel je nekak blijeda slika..
    Pa nije blijeda uopce.
    Ako kupis HTC Desire sa AMOLED ekranom, onda ce ti biti zive i jarke boje..
    A sa SLCDom ce ti biti nijansu taminije,
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [Desire] gdje mogu kupiti case
    By capone5 in forum HTC
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 21-04-2011, 15:29
  2. HTC Desire(gjde kupiti)??
    By snake44 in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 20-07-2010, 09:56
  3. Pomoc sta kupiti Desire ili hd2
    By mudolabudovo in forum Usporedbe Modela