Stavi crack za MapSource...
Zna li mi itko reci zasto mi je u Mapsourceu zakljucana najnovija karta europe ako sam ju vec otkljucao u unlock wizardu.Napravio sam sve kao i sa Adriaroute ali ona mi je slobodna za prenos na aparat dok ova City navigator europe 2011.1 nije.???????????
Stavi crack za MapSource...
adria route sam otkljucao i prebacio na mob, radi odlicno, ali city navigator europe nt 2011.1 ne mogu otkljucati nikako, nakon 20 pokusaja pise map locked ??? ako moze detaljnije obajsnjenje
ovaj: http://cafe.mobil.hr/threads/68684-T...56k-warning%29 cim udjem u map source kaze da je pronadjena zakljucana karta i odem na otkljucat kartu, pojavi se da je adria route otkljucana, a city navigator zakljucan, a vamo na otkljucanim regijama pise da su obje otkljucane !!!
Neznam gdje si mogao pogriješiti pod uvjetom da si krekirao Mapsource. Ako pak nisi, to je jedna od greški.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Eh ljudi,vidim da bas nemam pojma o ovome.Ima li neka dobra dusa da mi objasni postupak krekiranja map source-a ili bar neki link na tu temu.Naime moj map source nije krekiran i to je problem zasto mi karte nisu otkljucane.
Instalirao sam preko tutoriala i sve radi super osim pretrage...
Jel ima(o) netko problem da mu ne radi pretraga u AdriaRoute-u? I kako ga je rijesio? Od hrvatskih gradova imam samo Zadar, a izvan adriaroute mi pretraga radi najnormalnije.
Cao Ljudi,
Neznam dali imate isti problem kao ja, evo pokusavam sa mediafire skinut najnoviju verziju City Navigator Europe 2011.10 NT, sve sam partove skinuo, ali samo jedan nemogu i to:
City Navigator Europe 2011.10 NT.part03.rar.
Stalno mi izbaciva sljedecu gresku:
NOTICE: No servers are currently available with the requested data on them. Please retry your request in a moment.
Moze li novi upload toga parta???
Pričekaj malo, pojavit će se kasnije...
Imam jos jedno pitanje (osim gore navedenog, problem je i dalje postojan i prioritetan!) - AdriaRoute je dosta detaljnija mapa hrvatske od city navigator europe? jer si sve mislim da cu i od tamo mape uzet za hrv kad mi pretraga nece radi...
Unaprijed Hvala bilo kome tko mi moze biti od pomoci....
P.S. I meni mediafire je stekao i to na blucharts part 5, pa sam na kraju i odustao od pomorske navigacije![]()
Evo ja sam uspio rjesit problem i otkljucat sve karte,medjutim nije mi jasno zasto ne mogu istovremeno imati i adria route i city navigator karte.Radi se o tome da kad ubacim i jedne i druge od Hrvatskih gradova imam samo Zadar-Ancona i to je sve .Prateci ovu temu vidio sam da nisam jedini s tim problemom ali mi nije jasno sto treba ucinit.
Ista stvar je i meni potpuno! A nekad mi zna uz zadar-ancona jos i uhvatit zagreb-gorican i to je to...
Nešto krivo radite, obojica. Ove karte koje sam stavio na MediaFire su mi prva kombinacija karata koja radi kako treba (iz tog razloga i stoje gore). Prije toga sam imao probleme sa svakom i to u vidu nemogućnosti proračunavanja rute, bacao je neke bezvezne udaljenosti itd.
Pročitaj tutorial, nemam namjeru ponavljati još jednom. Base mape sadrže osnovne prometnice u EU državama ili pak u cijelom svijetu i služe bržem kretanju po karti i rutiranju do većih gradova (što ne preporučam jer nisu detaljne kao klasične karte i upitna je točnost).
u tuturial nije dobro objasnjeno treba jos malo detaljnije
Hmm... jel problem kad sam kod otkljucavanja karata otkljucao sve tamo navedene, a ne samo ove 2 (AR i CN) koje sam namjeravao koristit? I jel bi mi radila AdriaRoute ako sam ju nepravilno otkljucao, samo bez pretrage?
Ne može detaljnije jer ne znam što bih dodatno rekao, a da nije navedeno. Još sam napravio autoextract arhivu da se ne patite traženjem foldera i kopiranjem...
Koje tamo navedene?Otključaš ono što ti treba i vozdra... AdriaRoute ne radi bez otključavanja, bilo da se radi o MapSource ili IMG verziji. Prva se ne može selektirati u MapSourceu, drugu ne prima Garmin aplikacija na mobitelu.
Odgovor na: Pričekaj malo, pojavit će se kasnije...
Neznam koliko moram cekat, evo tri dana vec pokusavam da skinem tu kartu, jer mi treba, sve skinuo samo taj part3 nece nikako.
Ako moze novi upload toga parta, ako nemoze molim te reci, skidam na drugom mjestu, pa cu ponovo, al sta cu!
sad sam probao samo adria route stavit gore i radi najnormalnije! bemu misa, sad cu probat opet u kombinaciji s oba 2 karte, pa cemo vidit... nadam se da ce radit..
uf, evo sad sve radi normalno. Jednostavno sam ponovno karte stavio, pa probaj s tim gospican. Moguce je da su mi se preklapale karte pa zato nije radilo ili jednostavno nije radilo jer tehnika voli sratVeliko hvala domy_os-u, svaka cast na tutorialu, ne bi se snasao bez njega nimalo. Poz!
Zadnji uredio xlr : 05-09-2010 u 20:15 Razlog: spojeni postovi
poštovanje ima Nokiu 5800 xp danas sam stavio garmin navigaciju i ubacio sam karet ali kada uđem u navigaciju stoi mi samo zeleno polje i plava strelica i pise trazenje satelita ....... da li je potrebno da se povežem preko interneta od T-mobileta
Isto...
NOTICE: No servers are currently available with the requested data on them. Please retry your request in a moment.
Neznam šta ima free, a bolje![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks