Gledam Hrv-Slo i dodje mi da placem![]()
I DeFrost.
Pratim sve, nema da brineš![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Gledam Hrv-Slo i dodje mi da placem![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Zicam tatu da sutra zovem oglas i da mi posudi kolko mi fali za iPod touch, i da ga odma sutra pokupimo ak moze ^^
I crko mi wi-fi na mobu... Hardverski mislim,, damn
One day, sky went blue...
Ko bi vjerovao, cuda se dogadjaju
OT: Odustao od labuda, poludio sam od origamija![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
U 4h kupujem ajPod tač! IIIihooooo!!!! Samo se nadam da na kraju nece ispast 1g, grrrrr xD drš'te fige, forumaši!!!
Tko ti kriv kad ne znaš jednostavno pitati...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Je, 2g je ^^ al ko zna, mozda laze? xD aaaaa kak sam nervozan, jedva cekam
![]()
Povećali mi brzinu
Jedem grah s kobasicama i gledam Columba.
Kaže Jadranka da ćemo biti energetski neovisni do 2014
Sljedeća vijest- prodali Crobenz![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Daj mi iPod pa ga prodam ficiAko ga nije još kupio.
Odo se voziti
Ako vidim tvoj PM kad stignem, donosim ti zgrijanu naručenu količinu, samo ne zaboravi adresu![]()
Sad je vec kasno, narucio pizzu
A kaj se iPoda tice...Kaj mislis kak sam kupio Desire?
Salim se, jos je tu kod mene ^^
Radi se kalup za injekcisjsko prešanje.
došao s mladosti...
pogledao ženski vaterpolo, i, nagledao se lijepih tijela...
a do danas nisam ni znao da postoji ženski vaterpolo...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ipod je samo moj!!!!! Sta mi preporucate, da updateam na iOS4 ili ne?i kaj je "must have" na njemu?
![]()
Radim osnovne primjere u AppInventoru.
Razmišljam koji program da prvo napravim, a da nije prekompliciran
bbbrljo- jesi ronio ispod njih kada su igrali ili?![]()
Uptime 24h i preostalo još 52% baterije. Mislim da sad mogu biti zadovoljan ovim komadom plastike
Još da isprobam novi radio...
Taj wifi je ždero! On se automatski pali kada radim na mobu, ali svi syncovi idu preko 3G-a (jer fakin Juicedefender uvijek pali 3G umjesto da koristi EDGE).
Stewie Griffin je kralj!![]()
Jutro! Ima kakv internet radio prokleti da hvata Antenu zagreb, otvoreni za znate-koji-uređaj![]()
Jutro
Šta je Gmailu...
Pušta mi neki spam koji je preočit...
Naslov maila je "BLO W _J O. B", a tekst neka bezveze slova.
Još se hvale da uvode neki filter prioriteta. A dobro...
Nikak da narihtam mrtvi juice defender, uvijek neki.error dobijem..
Ugl, danas sak htio plakat, vidio dam nekog neandertalca sa htc desireom.. Mob je u katastrofalnnom stanju..ekran i poledina prepuna ogrebotina :'(
PS: Pitanje, kad je ovaj forum osnovan?
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 01-09-2010 u 13:43
7.9.2002.
Razmišljam da se idem voziti.![]()
Ja na ipodu, a buraz pizdi na komp jel se poceo smrzavat (i to bas kad je instalirao unreal tournament 3). I nemrem nac nikakav dobar fps za ajpod, dajte pomozite :O
Bookmarks