Nemrem vjerovat da je za film "The Expendables" samo 1 soundtrack snimljen :/
OT: Od danas mrzim vrtic i sve vezano uz njega -.-"
jutro! Cione, to je moj novi inovativni avatarmoja kreacija xD
One day, sky went blue...
Nemrem vjerovat da je za film "The Expendables" samo 1 soundtrack snimljen :/
OT: Od danas mrzim vrtic i sve vezano uz njega -.-"
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kupio bicikl
Kako je dobar![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ujebaše mi GO. Još sam trebao i sutra ostat doma,al đaba. Rekoše da će mi pisat slobodan dan al da moram doć...![]()
No krasno, upalim mobitel i najednom mi wi-fi zmrdan... Ne pronalazi nijednu mrezu, a kad ugasim wifi, i obitel, i opet ualim mob, opet je wifi upaljem
Moram presatati sa ovim, god damn...
Izaš'o OD 4
Šta kemijaš, Cijon?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Aha. Ostat ćeš na pokušaju![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ako ti kažem da imam dva takva labuda, crnog i bijelog, hoću li prema tvojim kriterijima biti ekspert ili?
edit: evo ti teme:
http://cafe.mobil.hr/threads/17860-Origami
Bit ces no lifer
Thx za link![]()
No krasno, opet moram flashat mobitel -.- jaoooooo![]()
Aha.
Eto, ovaj- samo crni
Ti xlr- u govoriš o origamiju...
Dečko skoro cijeli zoološki napravio![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pozz...
neznam gdje bih pitao, pa mislih možda vi znate
dal zna neko kako staviti poster na film kojeg skinem s neta? slično kao album art kod muzike. i još ako bi se mogli staviti ostali podaci o filmu: trajanje, sažetak, žanr, kvaliteta videa, zvuk i ostale pizdarije bilo bi super
Dinamo rules!!!
Mislim da ce mi mobitel morat letit u servis O_O
Bookmarks