mislim da ti se cini, ja sam u to doba mogla na forum.
makar, doduse, nisam se dugo zadrzala..
Hmm
Jel se to meni cini ili forum nije sljakao ujutro negdje od 10?
Non stop mi je izbacivalo da server ne reagira :/
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
mislim da ti se cini, ja sam u to doba mogla na forum.
makar, doduse, nisam se dugo zadrzala..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
cesljam cijeli internet o onim ELF packovima, ni traga za moj mobitel... Kakav izmet![]()
One day, sky went blue...
došao prije pola sata doma...
a od 8 do tad na mladosti...
od danas službeno mrzim vaterpolo...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Nemrem spavat..
Taj mi je dosadno da gledam Mucke :/
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
999 postova![]()
Štae?
I'm back...
Vidim Cionn pao pod utjecaj eks-el-er-a, futrolice, folijice itd...
Fico: use search, ak tu ne nađeš stvari imaš jedan drugi forum (ima veze s osjetilima ^^ )
I da, Mućke su zakon!
Nasao famozni patch koji sam trazio, sad mozgam kaj cu aktivirat a kaj ne.. E da updateao sam mobitel (MA KO BI REKO)
Btw... HEEPI BRZZDEJ TUU MIII!!!![]()
Bljak, yubito na hrvatskom :/
OT: Upravo se igram sa Launcher Pro na Desireu.
Došao s mora
Kako mi je velik sada monitor, a i tipkovnica i miš su mi malo čudni... Ali, Mafia 2 će pomoći u navikavanju
Odmah na putu kući dogovorio poslić da zaradim još nešto novaca čim dođem doma![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
shvatio da sam rodjen kad i majkl đeksn... Uuu jeba'e... XD
Opa, kakav to poslic ^^
Samo nemoj rec da je nesto ovakvog tipa![]()
![]()
Da, samo na Glavnom... Još nisam išao u inozemstvo, to ću kada odrastem i prikupim još iskustva.
Popravljanje kompjutera prijateljevoj sestrični- već smo se dogovorili da dijelimo zaradu 75 : 25 (naravno, meni 75)![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma, moglo je i biti 100 : 0, ali dečko mi je česta mušterija (trenutno pišem o kompjuterima i mobitelima) pa da ne derem susjeda baš toliko
Vjerojatno će mi dovesti još koju mušteriju, pa da ga potaknem.
Živi li tko u Martićevoj- da mi pogleda od kad radi jedan dućan?![]()
Kakvi lopovi ovi u Vipu...
Kažem da se majka želi prebaciti pa joj treba PUK i agentica mi odma kaže da mi će mi dati 20 kuna mjesečno kroz cijelu godinu
Niti sam je išta pitao, niti sam pokazao želju da ostanem (rekao sam da je preskupo i definitivno se prebacuje)... Ali, ajde...
Možda da je opet nazovem pa se cjenkam da mi da jednokratno 100 kuna i ostajem
Uglavnom, ako je netko "zapeo" na Vipu- zgodna stvar ako vam uspije![]()
došao s vaterpola...
od pola 9 do sad tamo, do navečer dosađivanje...
sutra isto...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
isuse, moram na posao![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks