Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2008
    Bodovi
    4.621
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.621, Nivo: 16
    Bodovi: 4.621, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[HTC Wildfire] da li je ovo bug kod sms i par pitanja opcenito ?

Evo imam par pitanja za vlasnike i koji su doma za android .
    Doticni mobitel je dobar ali me zanima par stvari :
    Kod pisanja poruka kada se prebaci da se treba pisat u poruci brojevi pa prebacim na brojke i kada se vracam na slova uvijek prebaci na T9 .Da li se moze uopce T9 iskljucit , da li je to bug .
    Druga stvar nigdje nemogu vidjet koliko sam dugo razgovarao zandji poziv pa odlazni dolazi pozivi i sveukupni gdje se to nalazi .
    Evo malo se privikavam na njega .
    Kod Navigo navigacije ima li gdje Hr govornih uputa , koja bi bila za njegovu rezu jos dobra navigacija posto je android a tu nisam bas doma.
    Zatim ako bi sta skidao sa Jumbomaila da li mi treba kakav program da mogu to skinut i koji .
    Obicno sa jumbo maila je sve u raru ja sam skino neki android zip ali nije mi uspio skinut taj fajl sa jumbomaila bile su zararane slike i video velicne 350mb i ako skida nigdje ne pise gdje skida podatke .
    Moze nekih top 20 ili 50 aplikacija koje su dosta dobre i bitne da se imaju na takvom uređaju pa da skinem sa njegovog Marketa .

LP!

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne vidim cemu je trebalo otvarati novu temu za ovo. Vec postoji gomila tema o GPS navigaciji, isto tako postoji i tema "Aplikacije koje preporucate", a ostalo je moglo jednostavno u temu o Wildfireu...

Sto se tice "T9" (nisam siguran da se to na Androidu tako zove, ali dobro), odes u Settings > Language & keyboard > Android keyboard > Show suggestions (otkvacis). Tako je bar meni na Froyo, tebi bi moglo bit malo drugacije...

Sto se tice poziva, odes u Contacts app, tamo bi trebao imati Call log sa svim mogucim detaljima. Osim toga, mislim da sam negdje vidio i neke sumare (ukupno in, ukupno out), ali sad ne mogu naci gdje bi to bilo...

Sto se tice Jumbomaila... Ovo nista ne kuzim. Mislim da tu malo mijesas kruske i jabuke, ili nisi bas dobro objasnio... Koliko znam, JM je web servis, pa prema tome mozes skidati obicnim browserom ugradjenim u sustav. E sad, eventualno otpakiravanje skinutog je sasvim druga prica i nema nikakve veze sa skidanjem... Osobno izbjegavam bilo kakve slicne radnje na mobitelu, ako sta treba otpakirat, to onda prebacim na komp, pa eventualno vratim na mob ako treba...

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Ne vidim cemu je trebalo otvarati novu temu za ovo. Vec postoji gomila tema o GPS navigaciji, isto tako postoji i tema "Aplikacije koje preporucate", a ostalo je moglo jednostavno u temu o Wildfireu...
    Stoga se i posluži već od prije otvorenim temama, sve samo da ne duplamo iste teme... a ovo
    HC4L

Zatvorena tema

Slične teme

1. [Milestone] Općenito, dojmovi, iskustva, pitanja....
    By duude88 in forum Lenovo / Motorola
    Odgovora: 754
    Posljednji post: 01-08-2012, 10:14
  2. [HTC wildfire] opća pitanja jer neznam
    By cevoalen in forum HTC
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 25-08-2010, 01:29
  3. Odgovora: 37
    Posljednji post: 25-08-2009, 17:30
  4. [E61i] - par pitanja o mobitelu - općenito
    By Ico in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 87