Ne vidim cemu je trebalo otvarati novu temu za ovo. Vec postoji gomila tema o GPS navigaciji, isto tako postoji i tema "Aplikacije koje preporucate", a ostalo je moglo jednostavno u temu o Wildfireu...
Sto se tice "T9" (nisam siguran da se to na Androidu tako zove, ali dobro), odes u Settings > Language & keyboard > Android keyboard > Show suggestions (otkvacis). Tako je bar meni na Froyo, tebi bi moglo bit malo drugacije...
Sto se tice poziva, odes u Contacts app, tamo bi trebao imati Call log sa svim mogucim detaljima. Osim toga, mislim da sam negdje vidio i neke sumare (ukupno in, ukupno out), ali sad ne mogu naci gdje bi to bilo...
Sto se tice Jumbomaila... Ovo nista ne kuzim. Mislim da tu malo mijesas kruske i jabuke, ili nisi bas dobro objasnio... Koliko znam, JM je web servis, pa prema tome mozes skidati obicnim browserom ugradjenim u sustav. E sad, eventualno otpakiravanje skinutog je sasvim druga prica i nema nikakve veze sa skidanjem... Osobno izbjegavam bilo kakve slicne radnje na mobitelu, ako sta treba otpakirat, to onda prebacim na komp, pa eventualno vratim na mob ako treba...

Bookmarks