da brisao je fileove!!! znam jer se to meni dogodilo... ali to je bio googlov bug koji je ispravljen... nisam se odmah tog sjetio...
http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=3692
Issue 3692: MediaScanner deletes jpg and gif files
slažem se treba više čitat i informirat se...Code:When a ".nomedia" file is added to a directory that has already been scanned by the media scanner, any jpg and gif files in that directory and all sub directories will be deleted.
Oh wow...
Ispricavam se, niti se meni ikad ista slicno desilo, niti znam ikoga da mu se to desilo... Pa sam bio 102% uvjeren da nema sanse da se to dogodi, da bi bilo suludo da su dopustili takav propust...
Nadam se da se mi sa Desireom ne trebamo oko toga brinuti jer se bug javljao na verzijama prije 2.1:
Ali svejedno, tnx na ukazanom propustu, nisam ni ja imao pojma da se to nekad događalo.Comment 37 by chetansdm, Aug 09, 2010
By adding .nomedia file in Android 2.1 the files are not deleted nor hidden. Its only that the media-scanner will not pick the media from the location. Its as if like removing the links.
Šuti, najbolji tutorial u svemiru![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne obazirite se na ovo, to on kaze za sve zivo
OT: Nekaj me zafrkavaju Widgeti, kada sam spojio Desire sa kompom prek USB-a, prebacivao sam neke fajlove i onda sam ga odspojio (da, onak kak treba preko safetly remove hardver) i kad sam pogledao, pisalo je na nekim widgetima "Problem loading widget".
Pokusao sam sve widgete kojima to pise maknut pa ponovo stavit, no tada ih uopce nisam niti vidio da ih mogu dodati na ekran.
Upalilo je jedino to da sam ih morao reinstalirat.
Jel zna itko u cemu je problem?
Svi aplikacije su mi na kartici.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Aplikacije čije widgete koristiš na homescreenu moraju biti na internoj memoriji. Trebat ćeš obrisat app, podesiti da instalira na internu memoriju i kasnije vrati postavke ako prisilno instaliraš na sd karticu.
Onda super, obriši taj app, promjeni postavku u MIL-u na internu memoriju, instaliraj i vrati postavku na staro.
pitanje za sve koji imaju Desire i Froyo na njemu:
da li su vam slike slikane sa mobitelom malo mutne dok ih ne zumirate??
tj, kad uđem u galeriju i pogledam slike koje sam uslikao, djeluje mutno. čim malo zumiram sliku, odma postane oštrija...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A sad, ja imam 2 galerije na Desireu, i u objema su slike oke dok ih ne zumiram (nisu mutne).
Jos jedno pitanje, kada idem ljevo-desno na Home screenu sa onim optickim trackpadom, nakon nekog vremena, ako sam recimo na 2. screenu od glavnog (desno), on mi se vrati na 1. screen od glavnog (lijevo).
I tako na kojem god screenu jesam on to radi.
No kada sa prstom slide-am onda je sve oke.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
daj link na rom
Ako se ne varam, to bi trebao biti ovaj:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=719544
I kod mene isto malo mutne dok malo ne zumnem u HTC galeriji LeeDrOiD 1.9
evo opet gledam i ne cine mi se mutne..mozda slikano po mraku i u zatvorenom su vam mutne...
evo, bas sam ovo pitanje i ja htio pitat... cim je malo zumiras odmah se javi ostrina.. ko bi znao zasto je tako.. mozda da procesor ne trosi bateriju na proces izostravanja slika? ne znam, meni samo tako nesto pada na pamet.. inace, skinuo sam neku galeriju 3D koja je na nekom htc-u kao defaultna, tak sam negdje citao... tamo sve ok...
ali imam i jedno pitanje... sa cime je najbolje cistiti ekran od prstiju?? neko sredstvo, ili samo krpica?? moram ocistiti temeljito ekran i na njega foliju jer mi ovo i vise nego na zivce ide... stavio bi foliju pa onda ako treba i sa obicnom maramicom lako foliju ocistio dok sada na ekran pazim ko na svoje oko... dakle, prijedlog za neko sredstvo za ciscenje... hvala
Ja koristim obicni WC papir i par kapi alkohola iz ljekarne. Neki kazu da je to mozda malo agresivno, ja nikad nisam imao problema s tim (cistim i druge ekrane i ostale ravne/staklene povrsine tako).
A mozes probat i onom spricalicom za prat stakla iz DM-a...
Opereš zube, poližeš prst i obrišeš. Sjaji se ko bebina guza. Nemojte raditi nauku od prljavog ekrana, za to nam služi marketing![]()
problem sa kalendarom na desireu... froyo je gore..
kad zelim ubacit neki podsjetnik na događaj izbacuje mi "you have no calendars".. koja mu je to sad fora?
i da.. u pozadini se vidi sve one opcije za upisivanje podataka o događaju i alarmu ali me jednostavno tamo ne zeli pusititi i ispisuje gore navedenu poruku..
HELP!![]()
Otvori na kompu http://www.google.com/calendar i definiraj kalendar, ako već nisi.
Bookmarks