preporuka nekog brijaćeg aparata do nekih 1000 kuna...
ako je netko u zadnje vrijeme kupovao...
hvala...![]()
preporuka nekog brijaćeg aparata do nekih 1000 kuna...
ako je netko u zadnje vrijeme kupovao...
hvala...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
^^ Braun majka.Koji god da uzmeš za te pare se isplati.
uzeo philipsa i prezadovoljan...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
tko ide prema novom zagrebu, murija stoji na jadranskom mostu...
polako u krevetac, sutra malo na put...
Kupio futrolicu za svoj HTC Desire
Jos samo da u Vipu naletim na foliju za ekran bilo bi savrseno![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kakvu? Daj neku sliku.
Btw kako ti se sviđa purple look? Jesi se naviknuo![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bas zbog pinky efekta sam kupio futrolicu
Ma oke je, nije tak jako izrazeno, makar sam vec razmisljao o promjeni maske
Evo slike:
http://img26.imageshack.us/f/4467715...0343210657.jpg
Kupio ju u Vipu kod Velesajma za 90 kn. (Kozna je)
PS: Imageshack treba zakonom zabranit :grr:
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa to meni treba! Možda ti se javim kroz par dana da mi uzmeš jednu istu ako ne uspijem naći u mom Vipu ili na ebayu
Ubija me ovo pisanje tutorijala za noobove![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nakon dva dana mukotrpnog skidanja jednog programčića (8,kusur GB) idem testirat. Mozda komp zavrsi u vrtu...![]()
Planiram na kraju uzet iPod touch za rojs (ako sam vec to napiso, izvinjavam se). Sad, bi ja novi, al neam para, a prek oglasa se niko ne javlja, a i ne pise bas koj je generation -.-
OT: Otiso dolje jest a baba mi skuhala tijesto.. Ja uzmem rajnglu a u tjestu sve puno nekih bubica O_O ne hvala, pojeo sam štrudlu![]()
One day, sky went blue...
Pa nisam niti ja, ja sam te prek MSN-a gnjavio
I feel so proud ^^
http://cafe.mobil.hr/threads/68822-D...l=1#post944034
Cak sam dobio i zahvalu ahah![]()
došao iz opatije...
sa velikim osmijehom na licu...
pazite kak vozite po zagrebu, murija na svakom koraku, mjere brzinu, zaustavljaju, treba napuniti proračun...![]()
Hocem se bacit na patchanje mobitela, ali, il se to meni cini, il nema turtorijala za to?![]()
No comment. -_-
@xlr,
Tempted da stisnem Hvala na one postove gdje pise "rezervirano".![]()
Zadnji uredio ravilov : 26-08-2010 u 18:23
Kupio kod kineza jednu malu LED svjetiljku za 30 kuna cisto onako da stoji u autu. I tako 5 dana sve stima i onda crkne laser. Jedan klik na prekidač pali laser,drugi gasi,treći pali ledice i četvrti gasi. Sad kad je crko laser,imam dva klika zaqurac. Two-way prekidač na kineskoj LED svjetiljci je dosta inovativno izveden mamu mu. Sad je zalemljen i premošten i svaki drugi klik pali ledice,a laser je pao u zaborav. Proud me.
Idem pod tuš...
odi pod tuš...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
muz ima philips sisaci i braun brijaci.
ni jedan nije bio nesto extra skup, a sluze uredno vec neke dvije godine.
tak da brijem da se nit s jednim nit drugim nemre fulati, fakat su dobri.
vert, kaje, ja jasim po biciklu i dimim istovremeno
bit ce da to samo vama muskima smeta, jer mi i muz umire na biciklu i kune cigaretemislim da ce se isto odrec bicikla
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Hahahhaah biciklo je zdrav, čikenzi is baaaad! Don't čik while drivingJedog dana dok zavrsite na Hitnoj, sjetit cete se mojih rijeci... Jao, sto nisam prestao... Ovaj, voziti bicikl, da..
![]()
Bookmarks