Jos ima nade
Neka baba rekla u A. Mallu u Tele 2, da ce dobiti 5 komada Desirea krajem tjedna![]()
Ništa, počni bolje gledati po ulici ^^
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jos ima nade
Neka baba rekla u A. Mallu u Tele 2, da ce dobiti 5 komada Desirea krajem tjedna![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja došo nazad. (čisto informativno). Idem spavat do kraja godišnjeg. Biti pijan 8 dana zaredom nije nimalo zdravo...![]()
Ulazim u svijet SE moddanja...
FAR, SEFP2, Omnius, acoustic, flash desktop, imgtool, a2, db3350... Puno zeznutih pojmova![]()
A ti flešaš u glavi, aha! Zanimljivo![]()
Lol
Inače, idem ća na more, a iskreno - ne da mi se![]()
Jel zna itko koliko kosta slanje paketa (ispod 1 kg) DHL-om u inozemstvo (Austrija)?
Zvao sam telefonom no niko se nije javio, a na netu nisam nasao cjenik :/
OT: Idem pospremit sobu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
3 HTC-a sam rezerviro u 3 ducana ^^
Sad mi preostaje jedino cekat do ponedeljka i molit se da cu bit brzi![]()
Evo mene sa mora! Yeehaw! Tjedan dana bez kompa, uzas... Wi-fi samo u jednom Restoranu, i to tek NAVECER (prekasno sam skuzio...). U biti, pare za laptop samo sto nisu skupljene, nemrem se scekat ^^
One day, sky went blue...
gues who's back bitches....
pozz svima, nije me bilo dosta, valjda me niste zaboravili...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ma nismo, ti's nezaboravan
Odustajem od laptopa... Nema vise oglasa za pare koje ja imamsad si ocu iPod touch
![]()
One day, sky went blue...
Ležim na plaži, slušam lavež morskih pasa i odmaram.
Upoznao 3 cure, od njih jedna jako zgodna.
Nije da sam im ja tu jedini normalni dečko za druženje, ali šta ćeš...
S u svemu, fora je ovo more. Shvatio i da mi plivanje dosta dobro ide.
Malo i igrao multikulturalnu košarku- mali Švabo, stariji Riječanin, Filipinac i ja.
Ne kužim kako ti stranci ne znaju niti malo Engleskog... Ajde, Filipinac je znao- ali kod njih je on jedan od službenih jezika.
Samo što rijetko itko dolazi igrati košarku, a imaju igralište kao iz filmova- na zgradi, a sva ostala imaju dobre obruče i ogradu.
Ali zato ima super staza za voziti bicikl, iako su dosta strme.
Da, nije mi jasno zašto većina stranaca nosi bokserice ispod kupaćih. I onda spuste kupaće da se vidi polovina bokserica
Još ako budu imali bicikl u ponedjeljak kad se vratim- ovo bi moglo ispasti jedno od najboljih ljeta.
Da, Cionn nije ti lakše isprobati nego meni slati PM pa čekati da odgovorim![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nekad baš požalim što sam moderator, i k tome krivog podforuma
http://cafe.mobil.hr/threads/63706-S...l=1#post943683
![]()
Flesham novi ROM![]()
ovaj faking bicikl i cigarete nejdu zajedno....moram prestati voziti bicikl!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
^^ Tako sam ja prestao igrat nogomet.![]()
Kupio sam nokiu E55,
neznam kako da zumiram kartu u garminu??
Zadnji uredio anted : 24-08-2010 u 23:25
Nista,ni zvjezdica ni ljestvica ne reagira!?
Bookmarks