probaj ga uštekat samo bez MEM kartice, tj izvadi je van.
Sve je radilo kao treba. Fleshovao sam phone novim 51.000.06 Fw [ balkan red Rm-356]. Nakon flesha primetio sam mnogo brzi skrol, mnogo bolji odziv aplikacija i sve je radilo kako treba. Nakom nekoliko dana hteo sam da instaliram preko Pc suite neku aplikaciju i racunar mi je prijavio ovu gornju poruku iz naslova. Probam na ostalih 6 usb portova, svaki put dobijem istu poruku.
Deinstaliram sve sto se Nokie tice sa racunara, resetujem Pc, instaliram sve ponovo i bez bilo kakvih znakova pitanja. Ugasim i upalim telefon , zakacim ga na usb i ponov mi pokaze istu gresku.
Greska se javlja samo kada na mobtelu pritisnem da mi radi u PC suite rezimu. Pri tome mi izbaci nesto kao parental .... ?
Kada ga stavim da mi radi kao usb [ storage device] nema nikakve poruke ?
Ima li pomoci. Razmisljao sam da iskopiram sve sto imam na kartici, formatizujem istu i ponovo sve vratim, ali mi tada nece Garmin raditi.
Hvala.
probaj ga uštekat samo bez MEM kartice, tj izvadi je van.
Da ti se nisu driveri malo zdrmali? Najjednostavnije da probaš na drugom kompu spojiti mob, pa makar kao mass storage. Možeš probati i sa brisanjem PC Suitea (iz Control Panela obrišeš sve vezano za njega i Nokia Drivers) pa ponovno instaliraj.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Driveri rade 100% grešku... reinstaliraj windowse...ili najlakše probaj kod nekog prijatelja uštekat mob i onda ćeš znat jel sve ok...
Probao sam i da poslovnom racunaru. Tamo su svi driveri uredno instalirani, ali nece da se poveze u Pc suite modu ?
Bi li soft reset resio sto ?
Jesi li provjerio da li u postavkama USB-a stoji PC Suite mod?
Gde ?
U device tabeli Windowsa?
Tamo nema nikakav PC Suite mode?
Ako mislis na sam mobtel, kod povezivanja na usb na ekranu pise:
Pc Suite mode,
Storrage device
Images transfer
jos nesto, ne mogu da se setim.
I kad odabereš PC Suite, opet bude ovaj gore problem?
Da, uplodovao bih sliku , ali nema te opcije?
Javlja mi code 19 .
KAd zelim da instaliram driver, kaze mi da je up-to-date, a u device tabeli je !
Format diska i ponovne sve instalacije, resio je proble,
Ova tema moze pod lock.
Bookmarks