...- kupio bi nešto a nemaš novca...uređaj s takvim karakteristikama si naveo i ne preostaje ti ništa - ili skupljaj novce ili kupi neki slabijih karakteristika...
Evo nakon rijetkih izmjena mobitela-i svi su mi bili dummy, sada želim SmartPhone, tražim već mjesecima i nikako da nađem neki ''za sebe'' i da to bude ''to''...
Uvjeti su sljedeći: da je OS Android, rezolucija ekrana 800x480 ili više, min 8GB memorije te da je zaslon kapacitivni! E sad, za Galaxy S i slične nemam love, a za one za koje imam love nemaju te karakteristike... dali mi je neki mob promakao? -pišem puno SMS & MMS poruka, pa sam razmišljao i o slideru (zbog tipkovnice) jer mislim da bi poruke ipak išle brže preko fizičke tipkovnice nego preko zaslona na dodir...
Svi savjeti su dobrodošli![]()
...- kupio bi nešto a nemaš novca...uređaj s takvim karakteristikama si naveo i ne preostaje ti ništa - ili skupljaj novce ili kupi neki slabijih karakteristika...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa prvo reci do kolko kn raspolazes..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Imam 1600kn a za mob bi dao max 2000kn... kolega ima LG arenu i sviđa mi se jako, jedino što mu se gasi, blokira, ma užas, ali ima 800x480, 8GB interne... jedino nema Android-no tvrdi da se može na njega stavit i Android... a ta Arena nije skupa... No ja bi radje Samsung ili HTC, LG mi djeluje ''krhko'' dok su mi prije svi mobiteli bili Sony Ericsson i sada više ne želim SE jer su zaostali za drugima...
-mob bih kupio preko oglasnika, znači na crno, ali novi. Eno na njuškalu SAMSUNG Galaxy S 3300kn i jedan je 2200kn al taj oglas je 100% fake... HTC desire ide od 2400kn pa na više, hm... možda da pričekaj još koji mjesec pa onda za 1900kn ubost Desire ili neki sličan...
nisi napisao do koliko novca...
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Pa jesm, max 2000kn, ali za pravu stvar dao bi i više, jednom se živi![]()
Na tportalu ga hvale, vele da je to mob za geekove
Po 1000 put gledam taj HTC desire http://www.gsmarena.com/htc_desire-3077.php
i jedino me smeta što ima SAMO pola gige interne memorije a košta cca 350€![]()
Pola gige je samo na papiru U realnosti imas 100 MB za aplikacije i podatke. Ako zelis prckati po mobu, mozes ya modati i rjesiti se ovog problema.
X10 sam preporucio jer ipak ima dovoljno velik ekran za komotno tipkanje. Osobno mi je i 3,7" na kojima sad tipkam sasvim dovoljno.
Za 2000 bi se nadao Legend koji je takodjer jako dobar izbor (da sad uzimam mob, uzeo bi njega)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
uzmi u obzir i milestone..ima sve to što si naveo, a i preko oglasnika ga valjda možeš naći za otprilike 2000
ja sam nedavno prodao milestone, i kupio milestone XT - varijantu bez tastature, i moram reći da mi itekako nedostaju fizičke tipke...tako da bez obzira koliko mob ima dobar ekran i onscreen tastaturu bez tipki nije to to..bar meni :/
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...i/-/phone/3283
htc wildfire...eto.
Puno mi znači interna memorija, npr. to da ne moram kupovati memorijsku karticu koja košta 200-300kn!
Legend nema 480x800 rezoluciju zaslona, mora biti minimalno 480x800 pixela!
-nije loš milestone, istina, ali zabrijao sam na HTC ili SAMSUNG, motorola mi nikad nije ''pasala''...
Wildfire ima zaslon 240x320 kao moj S700 kojeg imam 5-6 godina, moram napredovat, pa skačem na 480x800pxZnači Desire ili neki takav sličan... +ne bih nikad išao na pretplatu, pogotovo VIP...
....desire dolazi uz memorijsku od 4GB, a da i ne dolazi, 8GB kosta 140kn, tako da nemoj to uzimat kao veliki plus ili minus
Pa znam da uz Desire dođe MicroSD od 4GB, piše npr. na gsm areni, ali to mi je malo... imam već Kingston MicroSD od 8GB sa USB adapterom za SE naite, kad bi kupio Desire onda bi htio MicroSD od 32GB, šta da radim s tom od 4GB? glupost... Nego, vidjeh HTC droid incredible http://www.gsmarena.com/htc_droid_incredible-3230.php
-e to je već bolje-sve je maltene isto kao i na Desire, osim što ovaj ima 8GB interne memorije i jaču kameru (8MP) - samo što kod nas neće doć dugo, a možda uopće...
Jedino preostaje pitanje fizičke tipkovnice, dal je bolje imati SmartPhone sa tipkovnicom? Kao SAMSUNG epic ili MOTOROLA milestone, bed je što nitko nema mob od spomenutih da vidim uživo... grrrr
Nije mi jasno sto ce ti MicroSD od 32 GB
Ako rootas mobitel (Desire) i stavis neki ROM sa app2sd interna memorija ti uopce nije bitna..
Ja sam preso sa fizicke tipkovnice (E71) na virtualnu i uopce mi ne smeta.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Droid Incredible neće doć kod nas jer je to isključivo kod Verizona.
Meni osobno fali fizička tipkovnica, zbog tog osjećaja pritiska i lakše mi je bilo tipkat.
Samo ne znam čemu si isto zapeo tolko za rezolucije, nije da su to veliki ekrani da su razlike tolko uočljive.
Uređaji za tu svotu kojom raspolažeš su ti ponuđeni i odaberi jednog, ili skupljaj novce i pričekaj da dođe bolji.
Stvarno ne znam cemu averzija prema motoroli, predrasude su gadna stvar. Uz ono sto si naveo, milestone je jedini i opet jedini koji ce ti odgovarati po svim tvojim zahtjevima. Trenutno ti pisem ovaj post sa njega.
Htc je ol, ali nema fizicku tipkovnicu. Kazem ti, interna memorija ti stvarno nije boljka, idu aplikacije na sd, sad froyo ima vec u sebi tu mogucnost, a za max mjesec dana dolazi i za milestone. Za 2000 kuna ga nadjes u oglasniku sa godinu i pol garancije. U savrsenom stanju.
Pogledao sam u oglasnik za milestone i nema ispod 2700kn, a neki traže i preko 3000kn, znači isto košta kao i Desire te SE X10, mogu još pričekati, ne gori mi...
Čitam čitam tu na forumu i ima puno problema sa Desire-om, tj. sa bilo kojim takvim mobom koji koristi Android OS, wtf?
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 26-08-2010 u 10:45
pazi, bugova ima svugdje. Na winu, symbianu, linuxu. Svuda. Bugovi se progresivno ispravljaju. Android u pocetku i sada je razlika nebo i zemlja. Daleko bolji os od windowsa po mom misljenju. Brzina i elegancija je ono sto androida drzi visoko. Tu je i funkcionalnost. Inace, ja sam nasao po 5 oglasa za milestone za 2000 kn, osmi je mjesec, godisnji su... pricekaj, za koji dan ce se pojaviti opet. I skupljaj novce, jer bez novaca nema ni ovaca.
Bookmarks