Same question here... Inače, slušam The Crystal Method, jebeno!
kaj ja pobogu radim budna u ovo doba![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Same question here... Inače, slušam The Crystal Method, jebeno!
niš, pretpostavljam
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Danas mi dolazi teta, sad sa njom idem radit Snickers kolač (oboje ga obozavamo, tako da je dogovor pao u sekundi)
A tata ce mi donesti... Wait for it... Tortilje od sira!!!
OT: Neznam kaj da radim... JosIma ko kakvu igru za preporucit? Sad igram Quake LIVE!, Cross fire (kad mi dojde), igrao bi s4leauge al mi se neda cekat da se patcha... Neka igra da su runde brze, ko quake, mrzim sporo.
![]()
One day, sky went blue...
Danas dodao jos 1 igricu na Black listu...
Splinter Cell Conviction je definitivno najlosija u seriji.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Skoro smo na 30000 postu!!! Neka nagrada za 30000 postatelja? ^^ nezz, obojan nadimak, neka sitnica![]()
Da, uzevsi u obzir da je ovo actually tema namijenjena spammanju... Nisam siguran da bi to trebalo nagradjivati.![]()
Možda ban za onoga koji napiše 30 000. post![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zabrana pristupa chataonici onome ko napiše 30 000. post.
![]()
nadam se da ne mislite ozbiljno... Al vidim da se dosta trudite da se dojde do tog posta
A tko bi udjelio šamar?
A koja bi bila poanta da nitko osin postatelja 30 000. posta ne smije na forum?
"Zabrana pristupa chataonici onome ko napiše 30 000. post." Errrrr... Ovo bi moglo ako to necu bit ja XD
Što je ovo... žut- zeleno nebo...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Još malo pa van...
Bom Chicka WahWah
osam...![]()
Spammeri...
sedam
Šest...
Ti si spammer![]()
5
tiho vi no liferi![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
4...............
Nemojte varati pa raditi dupli post![]()
samo vas gledam![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja se samo nadam da neće biti intervencije
Još jedan- ne bude valjda još puno spamanja
'ko posta- magarac![]()
Wiiii jesam osvojio sad neku nagradu?![]()
Bookmarks