@yager: Snowstorm. Inače, sve sam koristio kao i na prošlom homescreenu, isti widgeti, ništa novo. Zaboravio spomenuti...
@yager: Snowstorm. Inače, sve sam koristio kao i na prošlom homescreenu, isti widgeti, ništa novo. Zaboravio spomenuti...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ovo su homesreenovi od rootanih moba,jel tako? sve vise i vise razmisljam da i ja svog uneredim![]()
Evo i moji screenovi:
![]()
Kakav je to widget za muziku i ovaj quick note?
Jako lijepo
Mile- ma, to je kompliciranoA homescreen mi nije toliko spektakularan
Da, smijem li ja tu pitati što je što na mobitelu ili da šaljem PM onome čiji me homescreen zanima?
Zadnji uredio georgy : 11-08-2010 u 23:45
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo ovdje imaš relativno jednostavne uputehttp://www.simplehelp.net/2009/07/21...-from-windows/
Mile, kako se zove program koji prikazuje jačinu signala u taskbaru? Da li prikazuje podatak 3g/g/e kada nije spojen na net?
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Player ti je MusicGo Weiss Theme a quick note je 3banana note.
Bolje je ovdje pitat nego slat pm-ove. Nadam se da će se i ova tema popularizirat.
Edit- evo mali update. Dock sam promijenio samo
![]()
Zadnji uredio yager : 12-08-2010 u 14:34
Možda je mislio na 3G ikonicu (lijevo) od Watchdog-a...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mislio sam da ova ikona prikazuje da li si spojen na 3g/e/g i jačinu signala (bez da si spojen na internet preko mobilnog interneta). Po defaultu, kada nisi spojen na mobilni internet, jednostavno ne piše ništa uz indikator, samo jačina signala (desno, kraj indikatora za bateriju).
Tražim prog. koji bi to prikazivao u taskbaru, mislio sam da je to.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Jel moze taj wall? Ali samo tekstura ako moze, bez ovih bijelih traka gore i dolje.![]()
Evo projekta na kojem trenutno radim.
Crno-bijela kombinacija sa notom plave.
Prvi red: Lockscreen-lijevi screen, drugi red:homescreen-drugi screen
![]()
![]()
Još nije završeno. Ako netko ima neku idejuNo, kako preinake nisu bile velike već imam u planu drugu kombinaciju, plavu vjerojatno u kojoj bi promijenio i signal ikone, wifi i ostalo, ne samo bateriju.
![]()
![]()
ADW Louncher
ADWTheme One
Hero Clock - Day
Extended controls
BattStatt
Handcent SMS
Opera Mini browser
nije nesto posebno, a ja zadovoljan.
![]()
![]()