drug moj nema tu poliranja samo zamjensko kuciste probaj u agram-u ima vjerovatno al i u Intelkomu treba provjerit
evo cura mi ima SE satio i sada bila u nekom kampu sta ja znam i izgrebala je mobitel brutalno ekran naravno sta drugo... e pa zna neko dali se to moze polirati ili di ima za kupiti zamjenske maske za mobitel...
treba njoj hitno jer inace ce ej starci ubiti heh![]()
drug moj nema tu poliranja samo zamjensko kuciste probaj u agram-u ima vjerovatno al i u Intelkomu treba provjerit
Sad cu ispast zao vjerojatno, ali ja bi rekao da je dobila sto je zasluzila - kad vec ima takav napredniji i skuplji uredjaj, trebala bi bar malo pazit na njega. Ocigledno da ga nije platila vlastitim parama...
I da, tesko da se tu dade nesto napraviti, a i da se dade, telefon (tj. maska) sigurno NIKAD vise nece biti kakav je bio.
kao prvo ona ga je kupila svojim aprama i jos uvijek ga otplacuje.. sada preko ljeta...
ona gleda za azmjensku masku ili tako nesto...
i da ona cuva mobitel ko ludaca cak sam njoj aj reko da ga previse pazi... ali evo ostao njoj je u torbi i nesto je imala i valjda druge cure kada su skalae po sobi su bacale torbe ili sta ja znam i evo sranja heh...
ajmo jos stranice i trgovine di bi mogla kupiti novu masku
evo na ebayu imas, od 10 $ pa na dalje (besplatna postarina)
http://cgi.ebay.com/New-Touch-Screen...DA_Accessories
http://cgi.ebay.com/LCD-Touch-Screen...DA_Accessories
iPhone 5s 16 GB
Aha, znaci ipak nezgoda... Onda se ispricavam, sorry. Vidio sam previse puta da roditelji djeci kupe fancy mobitel, ali djeca to uopce ne paze... Pa eto, automatski sam pomislio...
Off-topic: Ako je kupila svojim parama, sto se onda starci imaju mijesat?
On-topic: Ipak stoji da se sa tom maskom najvjerojatnije ne moze nista, tako da da, nazalost trebat ce zamjenska.
a nezz starci su njoj takvi a i ona se brine za poluditi full.. i njoj to smeta kaze da ej bas velika ogrebotina da se maska savila preko cijelog ekrana bas moram to vidjet svojim ocima hehe.. znam kako njoj ej meni se na 5630xm izgrebo ekran i ludio sam imo sam u borselinu fini brusni papir i po ekranu oslo heh
za zamjeniti np to bez beda rijesim ja doma
hvala na linkvoima imaticx
EDIT:
e moze pitanej je da je malo offtopic...
koliko na kraju dode taj keran s ebaya plus carina i to
Zadnji uredio ravilov : 12-08-2010 u 02:11 Razlog: koristi gumb Uredi post!
11 x 5,50 = 60,50 kn i nema carine
iPhone 5s 16 GB
super... znaci to je taj gornji dio... to jest touchscreen.. ja uvijek mislio da su to maske sa tankim pleksijem preko i da je ispod touchscreen budala ja xD
ne znam, neki imaju neki nemaju. ili ga probaj rastaviti, pretrazi malo net ili sacekaj dok ti jos netko odgovori jel to to 100%
iPhone 5s 16 GB
Ovisi o tipu TS-a. Kod kapacitivnih je sama maska zapravo dio TS-a, AFAIK.
aha i znaci ovo je sigurno to to je onaj najgornji dio.... jer ja kada sma gledo mob izgleda da se moze ali ono not shure
lens(touch screen) sa linka gore je ono sto ti treba....
samo pazi kad rastavljas bocne lajsnice na masci,imaju kopce i ljepljene su....
aha ok hvala na savijetu..
samo da gnjavim jos jednu stvar znaci to je 11 dolara..
ispod 160kn je pa ne placam carinu i ne placam postu jer je freeshiping..
a pdv njega isto en placam koliko sam shvatio
Zadnji uredio Lacko : 12-08-2010 u 23:14
Stviti cu ti service manual (~17 MB), prouci si prije nego otvoris mobitel, da nebi kasnije bilo od kud mi je ovaj saraf...
Imas i popis dijelova za Satio
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
wow thnx![]()
evo kaze cura da je dobila sta je narucila... ali ona je narucila cijelu masku plus touch screen za 13$ onda znate kakva je to kvaliteta... ako samo ekran dode 11$ a ona dobila jos i masku za 13$ i kaze da je sve neka losa kvaliteta plastike hahahha
A jbg, za te pare sigurno neces dobit original SE opremu.
pa da ali mislim da bi dobila kvalitetnije da je uzela samo ekran a ne sve....
http://www.zagg.com/
Nema veze jel novi ili ima već ogrebotine - s ovim se ne vide te orebotine jer se stavi neka tekućina pa onda ta folija, tekućina ispuni brazgotine...
da a di to nabaviti kod nas
A gdje se može nabaviti original maska za SE Satio? Ovdje kod mene u Zadru po servisima mi govore da se to ne može nikako nabaviti, te da eventualno treba mobitel slati u Sony Ericsson da ga oni naprave što vjerovatno košta ko sam mobitel...
Htio bi original masku za njega, a nekidan sam na njuškalu uočio ovu masku, izgleda kao original, mozete li mi objasniti razliku? Hvala
Evo link od oglasa: http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson...-oglas-1675195
Bookmarks