Nop, cini ti se
OT: Zovem jucer Tele 2 i pitam u vezi Desire-a, i oni mi kazu da imaju 2 u ducanu i 3 na lageru.
I dodjem danas ujutro tamo, kad ono, prodavac mi kaze da Desire nemaju vec jedno 2 tjedana...
I koje tu sada lud :S
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Moraš svaki dan zvati i to ne samo jednu trgovinuSretno
Skidam android sdk pa se spremam malo prčkati po mobu...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pogledao Chucka, nekak mi blesavo zavrsava
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
došo s mora, idem rasipati bačvu otrovnih kemikalija u vinograd
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Probao Mafia 2 demo, super izgleda.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Flesam novi rom iz kreveta![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Taj ti vjerojatno nece najbolje radit... Bit ce pun perja iz jastuka, sve aplikacije ce bit uspavane...
sokirana sam!
kak mi je pored kuce narodnjacki klub, eno ih, iznosili malo prije gajbe van i kroz otvorena vrata tresti muzika - obrada edwarda maye :horror:
ajme, uzas.
moja himna je okaljana![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pa eto, lijepo sam ti rekao.![]()
Dosta bilo StarCraftanja...
Idem nekaj pojest![]()
Sinoć sam se zapio ko malo kad u zivotu. 5 godina mature pa smo bili na večerici svi iz razreda. Još sam pijan i sve mi se ljulja a morao sam i na posao...![]()
Al ce danas trafostanice i stupovi bit postavljeni nahero...![]()
Danas sam radio isključivo s niskim naponima da ne bi bilo veselo...
Imam sat i pol vremena za odspavat pa idem to ispucat. Ujutro krećem za Slavoniju pa valja napunit baterije...
Jos da na kraju u cijeloj Hrvatskoj nebi bilo struje
OT: Jos sam umoran od neku neprospavanu noc, koju sam proveo igrajuci Bomberman land touch ^^
One day, sky went blue...
nesto mi stalno titra oko... Weird...
One day, sky went blue...
Ovaj jutub je odlicna stvar..
Naucio kako pomocu spajalice otkljucat vrata ^^
Rođo,savršeno me zaboli patka za struju od danas.Cijelo ljeto se kao najmlađi pržim po terenu jer su starješine po godišnjim odmorima. I danas na zadnji dan prije GO-a su mi izvadili dušu tako da se sad mogu svi slobodno *ebat,a ja odo uživat i ladit jaja.
![]()
Sumnjam da cu imat vremena,ali ako budem mogao,rado ću popit vopi na tvoj račun.![]()
Eto,pakujem se i pozdravljam vas. Nemojte da kad se vratim da bude belaja...![]()
![]()
Bas se osjecam potrgano :/
Bookmarks